Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavno je pitanje kako Vitezit moze godinama isplacivati plate a ne uplacivati doprinose? Znaci nesto se radi tamo, ne mozete prodati eksploziv na crno, ispod tezge. Kupci su rudnici, tj. Elektroprivrede ili se izvozi a to je u svakom slucaju dobra para. Gdje su pare?
Zar moze biti problema gdje Covic i 'ADZ bratija vladaju?
hajte u SaraJvo u svijed cokolade i mermelade u svijet gdje skule plate 600 000KM rekonstrukciju a kiosk 250 000KM i niko nista ne poduzima
a glasate za SDA i HDZ ??? ljude koji su vas doveli do rubs , sad ocekujete da vas i spase ?
Radio sam u jednoj firmi gdje su kasnile plate i do 4 mjeseca. Direktor i uprava su bili fer i korektni, i imali smo zaista puno posla, ali opet smo bili u problemima zbog slabe naplate i duga prema nama. Glavni krivac su bile veće firme za koje smo radili, uključujući i kantone i državu, uvijek su kasnili s uplatama za obavljeni posao, ili čak nisu ni uplaćivali. Sve bi se svodilo na opomene i na kraju na sud, ali sa vrlo malom naplatom.
Niste dobili plaću od novembra ? A što ste onda dolazili na posao, od čega ste živjeli ? Krali ste iz firme sve što se moglo ukrasti pa sad kad je nestalo ajmo štrajk, kao i u dosta drugih firmi....nije ovdje politika ništa kriva koliko je kriv svaki pojedinac...gade mi se ovakvi
Samo se vi nadajte... kazu zadnja nada umire, u ovoj drzavi umire sve ODMAH tako da ... moje saucesce radnicima.
bez odustajanja - GAZITE ĐUBRAD !