Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali ste im odrzati prezentaciju vaših proizvoda mošda bi vas tada bolje čuli
ALI ZATO VLADA uredno već 16 godina plaća VIŠEMILIONSKI godišnji najam SDPu za zgradu i ostale prostore u SARAJEVU I DRUGIM GRADOVIMA koji novi drugovi pripisaše na svoju partiju kao jedini nasljednici Saveza KOMUNISTA. A komunističke zločine nekom drugom. Nek sada drugovi bar dio tog najma od nekretnina za koje smo svi dobrovoljno morali otkidati od usta svoje djece izdvoje za naš radni staž. Ali ne njima treba za crne limuzine - kako ih nije stid Mi štrajkamo od muke a Zlatko, Nermin Nikšić, Pudarić i ekipa prolaze kraj nas u crnim limuzinama i službenim vozačima i svirnu nam, svirali im tako na mesarju, kao da im je daleko do Parlamenta iz svojih skupi stanova mogu u papućama. A prićaju li prićaju ko da smo mi ostali beduini pa neznamo čta se radi. ETO VAM ŠANSE DRUGOVI. Bar platite porez na najam ko i ostala fukara.
Jeli to vas radoncic nahuskoposto je njemu gosp.Heco trn u oku,a radoncic razbijaca \"bosnjackog korpusa\" tako je nedavno huskao ratne invalide,borce isl. da ruse vladu odnosno Sarajevo samo da bi se on docepao vlasti,jer je isiso federaciju preko tzv.razvojne banke,od koje je dobio kredite a nikad ih ne vraca,pa hoce radoncic da zaposjede da malo i drzavu isisa a najlakse narod nahuskati i onda se on javi kao dobrotvor za sve problema,a ustvari on je proizvod srpske politike koja ima za cilj da unisti one koji se bore za drzavu Bih,kao sto su gosp.Silajdzic i SBiH.radoncicu srpski ticu.sve ti ovo kuhas.
od kad se kaže druže????? wtf to bi vi smrdoslaviju ovdje opet jeli klinčadijo m...vam j.... nesećate se rate kontate juga sreća i blagostanje, nisu vam pričali za redove za hljebmljeko kafu i sve živo , pa kad neda koomunjara da dignes vlastite pare iz banke i milion drugih stvari balavci glupavi
JEL I TU NEPISANI ZAKON DVIJE FABRIKE POD ISTIM KROVOM
u pravu ste ,pogresio sam,bolje nam je sad
-Ministar Mujezinovic ,je negdje izjavio,citiram ,kak su gladni onda su mirniji moze se sa njima manipulisati.
Koji bola drugovi?Radi\"drugova\"i jesmo gdje smo !A za ovog b.i.l.m.e.z.a iznad-hajd ti preko Drine sa SVOJIM\"DRUGOVIMA\",ETO SASTAJU TI SE RAJA ZA KOJI DAN KOD VISEGRADA PA TI HAJD SA NJIMA.DRUGOVI NAM NISU DALI DA SE IZJASNIMO NI KAO BOSNJACI,DRUGOVI SU NAM RUSILI DZAMIJE,drugovi su nas hapisli,drugovi su nam napravili\"PC\"I BEZ OBZIRA I DAN DANAS IMA M.A.L.O.U.M.N.I.H. KOJI KUKAJU ZA NJIMA.fUJ S.T.O.K.O-K.R.E.P.A.J !
Radnici: Druže Hećo, znaš li da gladujemo? Hećo: Znam ali me boli briga za vas. Mustafa Mujezinović: To Hećo, reci budalama da ne galame po ulici. Zbog njih ne mogu rahat da brojim pare. Radnici: Mustafa daj nam malo tih para, djeca su nam gladna. Mustafa M.: Ne mogu vam dati para, trebaju mi da kupim djeci stanove u Londonu itd. itd. itd. Glup narod kad to sve trpi umjesto da svakoga ko je ikada bio u nekoj partiji istjera iz drzave.
1,marta kad sam glaso za nezavisnot,a protiv SFRJ nisam razmisljo o ovome,drugovi moji
neki lik iz vitezita izjavio,kao,eksploziv se uvozi za potrebe rudnika i gdje vec se koristi,kad bi se kupovao njihov,prosirila bi se proizvodnja,pa bi bilo mjesta za jos radnika,i bolje plate itd.ne branim ih,ali ovo mi ima smisla,makar malo ps @leronimo hahahaa
Kakva nam je drzava ocito je sve,Vitezit da je u punom pogonu sigurno bi bila jedno od najjacih preduzeca za proizvodnju eksploziva u Europi,aa ljud nemaju sta jest,aa vlasnik te firme vise nije drzava nego Hrvati koji se \"majoriziraju\" u Bosni i Hercegovini.Sramota.
kraljuuuuuuuuuu hahahahahaha
naravno da zna samo mu nije jasno zbog cega mu to pricate
-A ispred tekst kontrola drogiranih za volanom ,jedni imaju i za drogu a jedni nemaju za hljeb,