Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ukro pečat i ključeve, pa ako ne vrati, prijavicemo ga krivično. Ukrao je, haloooo!!!! Ako vrati, samo mu moze kazna manja biti, a ne da mu se oprosti. I kakva su ovo imena; Saudin i Sejdo?? Okle je to šljeglo, kad ni imena nema kako treba.
kakva manja kazna (moze bit' samo manja nagrada), da nije vratio otisao bi na bolje radno mjesto ovako je jos dobio nesto slabije
@ČičineBrčine. Pa sad Bake i Nole treba da pokazu snagu drzave, a ne da se hvataju za sisu sa suzom u oku uz zvuke tzv. himne
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne dam pečat !! Ja sam se za ovo borijo !! Ja sam se rodijo u SDA!! Hoš da prodjem kroz tebe !!
@sociJolog kaže se "krozate" 😎
@happyallspirits Izvinjajem se. Ispravka krivog navoda:"Hos da prodjem krozate"! Kaze ovaj Avdo Avdic: Nemoj,nemoj!
Mene umal' jutros drot ne "odra" što sam slučajno poprskao budalu koja je stajala pored ceste (nisam ga vidio uopće?) a ovdje čovjek zaključao školu k'o da je njegovo vlasništvo, nikog ne pušta unutra i na kraju se "smiluje" i pusti ih unutra ali ne da pečat! I to neko objavi kao vijest! Ovo je debakl ove države i što je najgore, to isto je već uradio prošle godine! Smijenjen a prima platu, onaj smijenjeni ministar MUP-a, Hercegovac, makar nije plate primao!
A gdje je tu pečat?Hehe!
Ne daj Sejdo ni za živu glavu hahaha
pa napravite novi pecat, sta je pecat 20-30KM...
Promijeniti pečat i brave i vozdra djikane
Igrom slučaja, čovjek je davao mom djetetu instrukcije iz matematike u osnovnoj školi. Nikad nisam upoznao mirnijeg, sabranijeg i poštenijeg pedagoga. Znam od drugih ljudi da od kada je došao na poziciju direktora škole, bez obzira na podršku roditelja, SDA želi da ga makne sa tog mjesta i eto,na kraju su i uspjeli. Ako i nije dao ključeve, vjerovatno je to reakcija na svu harangu i lov koji je doživio. Ja mu lično sve želim najbolje u životu.
tako je, sve je ovo prljava igra SDA lopova
ja bih ovo sve snimao i penosio na comedy central
A GDE JE PEČAT ??
A GDE JE PEČAT ??
Sud opet Zakazao odma krivicna pa nek se zali onome ko ga doveo nije mu skola d.o.o.
nema ovde ni zakona ni drzave
mislim ovde ima jer nisam u bosni narode spasavaj se brod tone
A ja sam s dilerima rasto Ilidza,Alipasino,Hrasno😂
Ovako će SNSD, HDZ, SBB, SDA i ostali zonjegu u oktobru tj. novembru, decembru, cijeloj 2019...
U ludnicu ga, ostavite mu taj pečat Ja ću platiti papire do kraja života mu. Nek oćejfi bolesnik.
kakva je ovo zajebancija?