Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjuh-Dobili su naj savremeniju liniju proizvodnje peleca.Nista nisu radili masine prodala banka podzaba.i ako su imali obezbijedzeno trziste,Italija, Austrija, Njemacka. kompletnu proizvodnju ljudi bi kupili unaprde.Nama koi placamo porez uzeto je 12 mil km za te masine i sirovinu. Ista ta linija sada radi u okolini Zvornika i nema nikakvih problema sa prodajom peleca...
Na pogrešnom mjestu tražite svoja prava. Imali ste 12.10. - tražili ste, pa gledajte. Jeste li vi glupi?! Stalno koristite ista sredstva, nekakve blokade od kojih samo vaši sugrađani imaju štetu. Ako sa tim sredstvom niste ostvarili svoj cilj, pribjegnite drugom sredstvu - makijavelistički!
jesu to ovi sto uvijek za jedne glasaju. e krepajte je...ala vas fabrika!!
hajde Bakire zapocni s tih sto hiljada
Koji ludjaci pa birali ste Bakxtrixa..njemu pred vrata pa trazite spas, sto uvijek mora da drugi ispastaju !
Treba naročito voditi brigu o higijeni intimnih dijelova tijela kod muškaraca i kod žena. Potrebna je edukacija da se intimni dijelovi tijela peru svakodnevno. Žene moraju biti svjesne da za vrijeme menstrualnog ciklusa pojačaju higijenu, češće mijenjaju donje rublje i često mijenjaju uloške i tampone. Mušku populaciju treba također educirati o higijeni intimnih dijelova tijela jer sve češće susrećemo značajne zdravstvene probleme kod neobrezanih dječaka i mlađih muškaraca. Pri higijeni intimnih dijelova tijela trebali bi povući kožicu spolovila natrag i dobro oprati vodom, koristiti sapun, poslije dobro isprati, nositi čisto donje rublje
BH društvo je uništeno.Totalni nedostatak empatije.Dok ne počnu za prava potlačenih protestirati i oni koji imaju posao nema fajde.
Dokle više ovi 'radnici' da nas sve siluju?! Halo brate, propalo preduzeće, šta hoćeš više?? Šta imaš od toga što ćeš mene zaustaviti na nekoj raskrsnici, ja ti ne mogu pomoći! Idi političarima kući i pohlupaj im sve, a nemoj nas građane da uznemiravaš!
pa idi im reci toljugo, sami se nece skloniti
Imaju oni koji su zaduženi za javni red i mir.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)