Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce nam sve unistiti! ovo je pocetak...
zar već nisu sve uništili ?
I to sto kazes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema nikakve sumnje da je ovo sve smišljeno od zločinačkog tužilaštva da šeher u jeku turističke sezone ostane bez reprezentativnog hotela!Siguran sam da bi SVAKA FIRMA SE MOGLA ZATVORITI NA OVAJ ISTI NAČIN!
Šta ba nije moguće? Kad ste hapali i pljačkali mušterije kontali ste nema zakona... sve se plaća sve se vraća... i što morate biti u hotelu, izađite pred hotel... jad od protesta... ovo je više teatralno.. dosta više glume...
Šta, SS jedinice dobivaju hranu, a logoraši ništa?
👨‍👨‍👦
zapalite ga
Pa dragi Bopže, ne mogu se načuditi postupcima prema ovim ljudima! Šta je ovo? Kakvi su ovo monstrumi koji bi preko mrtvih gazili. Ne daju im vodu, ne daju hranu, ne daju ljekarsku pomoć????? I oni pričaju protiv četnički logora??? Pa nisu ništa bolji od njih. Ove ljude koje muče ove druge ljude, koji traže svoja prava, koji su dio svog života ugradili u ovaj hotel, treba kazniti. Čini mi se da bi svi ovako postupili i pregazili jadnike do njihovog crkavanja! IMA LI IKO DA SE NAĐE I STANE UKRAJ OVOM JADU I OVIM ZLOSTAVLJAČIMA???
@Gin, TI NISI NORMALAN. KOMENTAR TI JE DJETINJAST. PA TO ŠTO SI TI REKAO UHLJEBU I BUDALA ZNA. JADNO!
Guantanamo preselilO u rajvosa..
Problem dostave hrane se rijesi razbijanjem prozora i dodas hranu ,a onda il bjezi il se predaj policiji .
Mogli su hranu poslati sa dronom, samo otvore prozor i eto....
GLASAJTE OPET ZA CETNIKA KAKIRA YEBO VAM ON SVE..
Antikapitalistički protesti 2015. u Sarajevu. Na prosvjednike su pucali pripadnici sigurnosnih !parapolicijskih jedinica iz hotela Holiday Inn , u kojem je bilo sedište Demokratske stranke. 5 ljudi je završilo u Bakijama a 30 na birou za zapošljavanje.
E moj Sake i Vedo,raja u hotelu,koji ste ostali ste dobro nagrabusili.Uđite kroz vrata bazena.
Pa, gospodo radnici branite se kao što se odbranila DITA u Tuzli. Od jadanja nema goreg nadanja. Pozovite porodice i priojatelje, a naročito sindikat u pomoć! Ima, naravno i drugih koji će se pridružiti!
ode ovo sve u lijepu uskoro socijalni nemiri to bake majstore sjeme ti se zatrlo
ma poserite se po hotelu i ipsrd hotela
kako će kad ne jedu
A obecavali su im da ce im biti k'o u hotelu.