Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste stanovnici Sarajeva spasavali bi vam firmu (ko GRAS) taman vam dug premasio i milijardu... Ovako nebitni ste, crknite... Bitnija je opcina Centar nego 10 drugih gradova....
Mislim da gras nema alternativu, centro uzima samo profitabilne linije dok gras mora voziti u sve zabacene djelove kantona tipa Vukovici, Trnovo i sl! Mada su gras pokrali njegovi radnici, da nisu mogli su biti super uspjesna kompanija!
Gras su pokrali i radnici i politicari i jadni narod koji ne moze da plati nikakvu cijenu za kartu. A neki i ne zele
Sta je ovo, jos nisu pomrli, a fadil se nadao da ce pocrkati dok on dodje nazad iz cemerike.
E moji ljudi, koja tuga i zalost. Dok vi gladujete i ugrozavate svoje zdravlje gospodin Novalic se provodi po Saint Louisu. Gdje ste sad politicari?????
Tiiito dragi...
meni je ovo ravno onome što se zapalio i objesio .. ako imaš takav naum da naudiš nekome, onda nemoj sebi, organiziraj se i uzmi šta je tvoje .. teško da će ko stati pred odlučnog da pogine za svoj naum
Štrajk glađu nije dobar način za ostvarivanje prava koje je pogaženo.Onaj ko gazi po pravima ljudi i radnika neće ništa uraditi ako se ne plaši za svoju guzicu i fotelju.U ovom kontekstu treba tražiti efikasan način da se zaustavi gaženje ljudskih i radničkih prava.
Ah što se ova radnička izležava do iznemogolsoti. Ovdje kad bude islamska republika ne samo da će morati raditi nego i postiti. Inaće odmah ŠERIJATSKA POLICIJA; pa da vidimo ba koga ćete vi višezajebavat !
Naznaci da si ironican, neko bi te mogao ozbiljno shvatiti. :D
Kako je ovo žalosno Bože sačuvaj ove ljude. Nek si ti Fadile dupe odvukao u Ameriku a narod nek gladuje i sačeka dok se ti vratiš.
pa dao im je on odgovor.....da sačekaju par mjeseci :(. Dabogda na bubrege čekao.....
Islamski studenti Univerziteta Sarajevo PRIJETE ŠTRAJKOM GLAĐU aklo se ne daj bože ispiti ubuduće budu zakazivali za vrijeme džume namaza ! NAjboilje je petkom NERADNO na univerzitetu !
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=29482
Dzaba vam je dok se Fadil nevrati iz Amerike.Valjda ce vam sta god donijeti