Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO ĆE DRUGI AKO NE NAŠ NAČELNIK. SEMIRE MIJENJAJ BAKIRA
Semir Efendić je nada BiH društva - svaka ti čast Semire!
vadi glavu bre iz bulje oslepices
Najbolji i nema dalje. Samo dušmani neće dati podršku ovom Semiru Efendiću. Gdje god se okrenem, masovna je podrška ovome čovjeku i svi ga hvale redom. Zaista je osvježenje!
svaka cast momce..pojedini se nikad ne bi sjetili da rijese problem..
Sve pohvale. Svaka cast!
Opet Efendić, frajer je nezaustavljiv
Svaka cast nacelniku! Da su svi kao on, koliko bi nam bilo bolje!
Drago mi je da i neko misli na osobe sa invaliditetom...nije mi jasno kako mozete ostavljati negativne komentare na ovu temu...Semire svaka cast!!!!
Istog sam stava...kako se na nesto ovako pozitivno moze uopce ostaviti negativan komentar....
Mi smo baš postali bijedan narod. Covjek iznadje mogucnost da pomogne 60 ljudi i mi pljujemo. Da bogdo svi rade kao isti taj Efendic, ne bi mi imali drzavu koja se raspada. Kapa dolje, majstore Efendicu!
Bravo za Opcinu i nacelnika...covjek koji vraca nadu da u ovoj drzavi moze biti bolje....
Covjek na sve misli. I drugi trebaju da uče od njega.
j*be i ne vadi ahahaha joj lopovluka. cije si pare bolan dao
svi ste vi zreli za robije, prvo o toj firmi se stalno negativno prica zbog malverzacija sa invalidima a drugo ko smije iz općinskog budzeta tako izdvajati novac za place privatne firme to se nikad nije radilo ali eto predizborno je vrijeme jbaji ga
Semire Efendicu, gigantu...
Nisam ni je dobio za lipanj,srpanj i kolovoz i nije mi plaćeno osam g radnog staža.Bitno je da su Novalić,Čengić i Pandurević napravili zakon o radu pomoću kojega mogu manipulisti sa produktivnom radnom snagom kako hoće,primati ih na tri mjeseca do unedogled i svesti ih na nivo roba.Ovakva BiH ne treba nikom, osim kriminalcima na vlasti.
@RBIHseSASEREnaRS1,Ja bi to volio više od tebe.Ali kako ga vratiti?