Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAjde pred centralu SDA,ne samo vi nego i predstavnici svih preduzeca koje su unistili.Ako ne znate da ocijenite ko vas je pokro,niste ni zasluzili da vam se pomogne.
194 uposlena, a da mnogima, pa ni meni, nije jasno ni čime se bavi u stvari ta firma.
Svi obespravljeni treba zajedno da protestuju
Dao bi vam ja karinu,Čuj 194 zaposlena??Pa nema tvornice u BIH koje nešto proizvodi a da ima toliko zaposlenih.Sve sami lezihl***viči uhljebljeni preko SDA.Idite pred stranku koja vas je zaposlila pa tražite plate.
Pa kad je SDA postavila ovog novog direktora ode mast u prospas, kasne plate, ovo se dešava, gdje god dođu opustoše, unište i odu kao da ništa nije bilo i što je najgore ne snose nikakvu odgovornost i ne podliježu sankcijama!
Rinaka bih ja vama dao, što ne izađete na proteste pred predsjedništvo, isto neki dan seljaci(poljoprivrednici) isto sami na proteste. Kad treba podržati neku skupinu onda bojkot. Kod nas važi samo daj menii a za ostale neka se sami izbore. Nigdje sloge, dok to ne bude zajednička stvar svih obespravljenih nema pravde. zato vam želim samo jednu veliku RINAKA.
Dok im je bio Salko Hasanefendic direktor sve su imali na vrijeme i plate i sve, doveo omladinsku olimpijadu, kako dodje SDA-ov direktor sve izgubise, plata kasni 6 mj i vise