Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I? Sto ste ime ovog idiota objavili pod inicijalima. Nije maloljetan, ojavite mu puno ime, neka svako zna koje i kakve budale ovom zemljom hodaju.
pakasa kastrirati, pa nek se kurchi
Da si ti majmun, to si dokazao sad jer ne mozes da shvatis sta sam napisao. Ja ni u kakvom slucaju ne opravdavam ovo i kazem za ovok kretena koji moze tako nesto da radi da je poremecen; jer igrati se sa tudjom mukom i koristiti je, to je necuveno. A ko ne vjeruje da ima varanja na poslu taj je naivcina samo takva. No, prvo nepismen si. Drugo, nije ni tvoja nepismenost najveca nesreca za tebe vec tvoj kucni odgoj. Trece, tvoj kucni odgoj bi mozda i mogao da se popravi vremenom pod mnogim uslovima, kao npr. da imas pravo okruzenje i da si dobar covjek, dakle plemenit. A posto sve ovo ne posjedujes (nema veze sto te ne znam licno, jer iz komentara mogu zakljuciti od cega si napravljen; kao sto mogu isto tako zakljuciti da je ovaj tip koji je htio natjerati ovu jadnu zenu na seks, a koja je u muci teskoj. Prvo sto joj je muz bolestan i vjerovatno mora raditi da bi prehranila i sebe i njega) nema razloga da ti udaram minuse ili pluseve kao sto kazes, jer aplauz i kritiku od mene ne zaslu
maj.mune jedan isfrustrirani, ne d\'o Bog tebi kakve vlasti, bio bi i gori od ovog manijaka, još bi bio u stanju i silovati ženu samo da dobiješ.. pitam se jel bi ovo odobravao da ti su ti u pitanju mama, sestra ili tvoja žena?? mrš pod kamen ispod kojeg si izgmizao!!!! a sad mi slobodno pucaj minuse pa se samozadovoljavaj kad mi izbrišu komentar, samo to još i možeš vjerovatno..
Sta je sa seksualnim uznemiravanjima kojih kolegica, studenkinja...Profe zasticene, a?
@Psiho-test?.....sta se ceka treba tu inicijativu pokrenuti ,vodite ih u (EU) na Provjeru.Ako nizbog cega a ono najvise zbog mlade populacije u BiH....!
Pa kad bi radili, kako ti kazes psiho-test, 98% nasih politicara bi morali dati ostavke, tj. biti smjenjeni.
Ma napisite mu puno ime i prezime... da se tacno zna ko je seksualni manijak...
ne vjerujem, vyu, grom, ja sam onak totalni fa. ja sam ben, a ovo je moj partner tom. tom kaži bokić. bokić!!! :)
TREBA KAZNIT NJEGOVU ZENU STO MU NEDA P---- PA ON TRAZI KOLEGICAMA NA POSLU.. HA YA
Ne znam duso za to sto me pitas. U rincipu ne vjerujem zenama, ili barem onim zenama koje nisu zaljubljene u mene. I ne brini, nije ovo misljenje iz Bosne:)) Pozz
Eh sad. Ovaj kreten je kao i vecina muskaraca napaljenika. Inace, zene su amoralnije u svojoj prirodi, ali vecina muskaraca svoju plemenitost izgubi kroz razne drustvene tokove kroz koje prolazi pa tako ispadne da je on taj koji je amoralan. Dovoljno je vidjeti samo one bolesne poruke na tv tipa \"decko takav i takav, trazi takvu i takvu\", dok se rijetko koja dama nadje tu da javno to radi. Dakle, muskarci nisu veci napaljenici, vec je cijeli ovaj sistem koji su oni stvorili u sluzbi da zenu drzi u okovima i zato sve te. I otuda njihova naivnost i bahatost. A sto se ovoga tice, ovaj je kretino nad kretinima, tuga jedna.
Ne mogu da vjerujem, ili bolje da se nacudim razmisljanjima poput tvog. Tim vise ako je ovo razmisljanje vecine muskog roda u BiH. Jel\' to znaci da i tvoja zena ustvari spava sa svakom malo upornijom budalom?
-Gledao sam jedan VIDEO,bilaje skrivena kamera,da nije to taj ,jedno dzubre iz SDA,mradovi iz SDA,kako bi to trebalo pajserom disciplinirat,te novokomponovane usmrdjele kapitaliste ,sto nije svoju m.a.m.u -uznemiravo sto nekazete puno ime,da mi prisjedne gazdovanje heboli ga rahmetlija!
Treba ga za jaja objesiti na sred Zivinica, da ga i njegova familija gleda...stoka malogradjanska, ako ima firmu vlasnik je i ljudi koji u njoj rade...daj mu puno ime i prezime, da ga se i mati zastidi, fuj....
Meni ovo vise lici da se doticna dama uvrjedila sto on to nije na suptilniji nacin zatrazio od nje, u suprotnom bi vjerovatno i dobio sta trazi. Kao u ostalom sto se i desava po raznim firmama ne samo u BIH vec svuda i svagda. Zena je strasna i u stanju je sve uciniti ako zelite seks od nje a ne uvjerite je da je ona najljepsa od svih i ne date joj paznje. Sad, ne kazem da je i ovdje taj slucaj, ali vecina zena je takva...jednostavno gube samopouzdanje na zalost onda kad gube ljepotu i mladost.
Samo deri :D