Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod zna, u jedinstvu je snaga , drzava za covjeka, itd itd.....moj narode ludi...
Kada te neko odhrani ,odskoluje i da ti hljeb u ruke ne mozes biti da ga ne postujes i ne volis.A kad dodzu neki gladni,pohlepni,drski i bezobrazni koji ti uniste ono sto volis ,postujes i uz to te istjeraju iz zemlje ne mozes biti da ih ne mrzis.Hiljadu kletvi mi se vrti po glavi,ali necu izgovoriti ni jednu,jer najveca kletva su uzdasi i suze mojih radnih kolega koje djetetu moraju reci NEMAM.
Što ćete ba pred vladom ? Idite pred Bakirov neboder na MArindvoru i tamo portestvujte. Tamo su ugrađene vaše pare a nije plaćena ugovorena svota vladi za vaše ZAPOŠLJAVANJE !
Zašto niste došli da prosvjedujete Novaliću ZA BOŽIĆ ?? Možda dobijete i božićnicu !!! :))) NEma nigdje na svijetu da us radnici ovako obespravljeni, ograničeni sa stotinama zakona, maksimalno podijeljeni i uništeni. A ONI SE ZA OVO NAJVIŠE BORILI I GLASALI :))) MAlo hodže i popovi koji sad žice ko bubrezi uj loju, više mediji, a najviše Zlatko LAgumdžija ! PRebijte ga motkama ako se iakd više javi u vaše ime !
Nekad sam gledao Nadrealiste i nisam mogao doci sebi od smijeha i suza. Danas kad ih gledam, opet su oci pune suza. Al ne od veselja, nego od tuge. Ko bi reko da ce stvarno doci taj vakat da radnici imaju svoj voz, a oni da se guraju po petorica u sluzbenom autu.
LAŽU SMIJE, pa nije ti kantonalno tužilaštvo gdje zastaru čeka 145 000 krivičnih predmeta. Dakle, Hidrogradnja je federalni problem, a fedralnim zakonom je ovakav kriminal strogo sankcioniran. IStrage dakle VEĆ DVIJE GODINE može vršiti specijalano federalno tužilaštvo !! PA što ne vrši ?? Eh, NEMA PARA ZA NJEGOVO FORMIRANJE !! Obećao predsjednik Vrhovnog suda FBiH stranim investitorima. Ima opcija na kantonalnom nivou, al nek stanu u red iza onih 145 000 krivičnih predmeta.
Dakle na svijetu nigdje kriminal i pljačka nije ovako sistematski kvalitetno i dugoročno zaštićen ko u FBiH. Imen a vođa su poznata svakom : Bakir Izetbegović i Dragan Čović. Ovom je zadnjem iz krivičnog spisa predmeta nestalo 50 dokaza i odmah oslobođen radi nedostatka dokaza. Jel treba nešto onda o sudu, tužilaštvu i policiji koji nisu mogli ustanoviti koji je lopov pokrao lopovu dokaze da je lopov. HOĆEMO BIRANJE PREDSJENDIKA SVIH SUDOVA NA JAVNIM IZBORIMA NAKON ŠTO IZNESU REZULTATE RADA !
nije mi jasno kako bosnjaci konacno ne shvate koja je prava adresa gdje su njihove pare....
šta im imate poručiti, oni itekako znaju da je u HG kriminal jer su ga oni i činili. isto je i sa GP Bpsna, energoinvest, i morem firmi koje su na isti kalup opustošene. Kad bi se svi obespravljeni radnici udružili i zajedno izašli na ulicu da traze svoja prava mozda bi i nesto mogloi uraditi......ovako piši propalo.