Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda roditelj od usta odvaja da dijete pošalje u Sarajevo na studij, a dijete upiše Političke nauke i fata zjale po nargilama.
kako li je bilo prije kad sad ovako izgleda ziva depresija
...Ima 'onaj' sto na svakom drugom clanku ruzi; kaze: 'Sto je Tito nekad napravio, 'ovi' danas nisu u stanju ni okrecit'... Vidis, kako jesu. Okrecili fino, jos i izgletovali...
Ovi okrecili kupatila!!!!!! Sta je sa ostatkom doma? Okrecili kupatla - i to je novost za objaviti na klix-u.
Pred izbore malo šminkanja
Sto nahvali ovaj dom kao da je hotel s 5 zvjezdica, samo ne znam je li on 2puta prosao hodnicima i malo zavirio u WC, legao na madrac, ili pojeo nesto u restoranu? Kazu adaptirali su WC, promjeni 2 plocice i to nazivas adaptacijom? Hrana, 20 jela na izbor, pa gdje je tih 20 jela samo ne znam? Umjesto sto ovdje “hvalis” da ima nekih promjena, isi rjesi pitanje smjestaja i namjestanja soba.
Ko nije ziugu profesoricu nije ni živio
Jok ti si je ziogu
student si onda kada padneš godinu i položiš kolegicu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je dokaz da je SBB pravi izbor. Biraj mocnu BH
@1dis Ti to najbolje znas kad te zovne Asim Sarajlic u svoje odaje
To je ionako dom za nesretnike iz Srednjo Bosanskog i Unsko Sanskog Kantona.
Izazivam ih da to isto urade u Nedžarićima bez korištenja hiltovke
Bravo, svaka cast