Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMANJITI POREZE NA PLATE A PLATE NISU PRIMILI GODINAMA HAHAHAHAHAHA.........GDJE SU NASE ZLATNE KASIKE?????????///
Moze te vi trazit\' prava dokle hocete ...ovi ni repom ne mrdaju..
a sta si to ti bogatasu mrtvi
Ovo protesti hoce vise znakova da mogu guliti ovce http://adf.ly/2745654/novi Primitivci iz Tuzle
ma gdje je ta ivica.sve ivice i granice kao i rubovi su davno predjeni
Idite na Alijin grob i dobro se pokenjajte na njega, kada znate šta vam je obećavao a sada ste puka bijeda i sirotinja!!!
savjet: bjezite iz BIH, bilo gdje drugo cete hljeb naci...
Žalost... Tuga ... Sviju ovo čeka ... prije ili kasnije ...
Rastjerat svu bagru da idu kucama...
pa u tuzli je 20 godina na vlasti SDP pa što radnici štrajkuju ?
ja protesta i govana, svih 15 radnika doslo na proteste
Treba ovu Bosnu i citav parlament naopako okrenut,ove na vlasti potjerat u sela odakle su i dosli,cinjenica je da je ne samo ova klasa ljudi na rubu svega,nego vjerovatno trenutno 60% populacije Bosne,a mi cemo naravno i dalje sutiti,i trpiti,do kada? Bio SDA;SDP;SDS;HDZ mene to licno ne zanima,ali sve ih ukloniti treba,jer svi kradu i tjeraju zemlju onome sto je sada Grcka,gledali ste desavanja,ocekujte to i kod nas.. Kako god,ja sam vise za onakve proteste,nego jos vece kradje politicara..
NEK IDU U AFGANISTAN DA RADE,POLA TUZLAKA JE OTISLO TAMO TEBUHOM ZA KRUHOM...STA IM FALI,TAMO SU ZLATNE KASIKE!!!!
ama prestanite ih vise spominjati tako im samo dizemo rejting, polako ce oni ici u zaborav a to narod zna, pa pa tihiicu i iizetbegovicu
Nadam se da će SDA ,SDS otići u prošlost,a dogovor SDP-a i SNSD-a upotpunosti podržavam.Zlatko imaš podršku normalnih građana ove države,samo tako nastavi.IDEMO NAPRIJED.