Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne blokirate saobračaj u "rvackom" dijelu čaršije, a ja tamo ništa ne prolazi osim izbjegavanja poreza.
https://www.protesti.ba/
@WinsClenT3 mrs u tursku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Blokiraj te prema Ilićima da ne može Covke ćiku ili prema Širokom svakako su vam oni uzeli sav posao
Ja nikada ne bih pristao na ovakvu vrstu pritisaka i sve ucesnike bi pohapsio po kratkom postupku. Ovi su gori od huligana na utakmicama. Cuj zatvoriti/blokirati magistralni put? Otkud im pravo da maltretiraju drugi narod koji je ni kriv ni duzan. Sta je sljedece? Zauzeti trafo stanicu i iskljuciti struju obicnom narodu, bolnici, firmama...? Ili zauzeti vodorezervoar i iskljuciti vodu? Kakav narod takvi i politicari.
Nek.vam Čovic uplati
Jel to onaj hotel đe su škutorski snajperisti vrebali?
Upali brisace i gass
Tu bagru protjerati iz bosnjackog dijela Mostara, nikada im dozvoliti vise da oni nesto protestvuju na nasem dijelu i zaustavljaju saobracaj katolibani zlocinacki
Jedni sjedaju na muku drugim. Sto covicu ne sjedate na muku kad ste ga birali. A kad su se uhljebili nikom nije smetalo.
Koji je ovo kurcolend od drzave pa svi moraju protestovati ili bjezati.
kakve vam koristi ba, trebali ste na vrijeme razmisljat pa se ne dovodit u tu situaciju
DJELE ĐABA PIĆE VOZAĆIMA
teroristi. od koga traže prava? od onih jadnika što su blokirani na cesti? ljudi ne mogu na posao, kamioni stoje.... jakom intervencijom razbit blokadu i organizatorima suditi za teroristički akt protiv civila i države.
Prava adresa za proteste Vam je Čovičeva hacijenda od 5 miliona te centrala HDZ-a!
Ostali bez posla, propao hotel, pa sad...daj mi da jedem jer sam ostao bez posla? Mrs stoko pogana neradnicka. Idi trazi novi posao!!!!!!
Nek vam Herceg pomogne
ero s onog svijeta