Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozitivni isprvka nije Ljan bosanac on je Go,,, hercegovacko. Skoro je govorio da te radnike treba rastjerati nisu oni radnici Lijanovic firme. A sada ima se isplacuju zaostale place. Boze dragi ko nam sjedi u vlasti cuvaj ovu drzavu i ovaj napaceni narod.
Gospodin Lijanovic je do neki dan govorio da trebamo praviti firme i ulagati u njih i u privredni razvoj? Sta glumis raljo bosanska, kako te nije sramota istih radnika i da li imas stida izaci pred njih?
Sadik, potovari ti te masine i vozi za Visoko, vlasi ce se vec nekako snaci ...
"_"Pregovarali smo nekoliko dana sa Sadikom Sezerom i jutros smo uspjeli postići usmeni dogovor, a očekujemo i potpisivanje ugovora kako bi dogovor bio pravno osiguran." Treba vjerovati na riječ! Valjda i potpiše. Nešto se ne bih prerano radovala da sam na vašem mjestu.
Neki dan kad nije pala mrtva glava a danas je korektni gospodin. Ne kontam al biće za par mjeseci na Klixu razjašnjeno sve.
e, treba naci vise koalicionih partnera kao Lijanovic ! ovo je SDA odlicno odradila, to im se mora priznati !
Nije valjda da je Musliman/Turcin bolji prema Hrvatima od Hrvata/Lijanovica?
SRBI KRVATI I BOSNJACI SU VEOMA GLUP NAROD Zasto moramo glasati za nacionalne stranke koje nas vode u propast? ZASTO? SDA SDS HDZ
Malo je reći glup jarane :D