Pješice došli iz Živinica
86
Radnici Konjuha spavaju ispred zgrade Vlade TK
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....majku li vam svi koji imate nesto protiv radnika koji se bore za svoja prava........
Nevjerovatni smo mi! da je članak o politckim nam liderima bilo trocifren broj komentara, da je članak o kim kardasijan isto toliko..članak je o običnim ljudima..u ovom momentu ima 12-ak komentara i to pomislih \"hajde nije bitan kvantitet\", mozda im čitaoci izražavaju podršku..da vidim sta je u tim komentarima...kako vas nije stid pljuvati po ljudima, ublehe jedne....
radiosam u konjuhu kad sam javno prico o nekim stvarima dvaputa su me suspendovali jednom cak kad konjuh nije ni radio.svako zna u svojoj kuci ko ga krade i podkrada .manjak mu nece nadomjestit niko iz komsiluka.svi skolovani su otjerani a dosli su ljudi sa vecernjim skolama kojima je preca stolica od radnika i proizvodnje
Ja stvarno ne mogu razumit da neko ne zna osnove matematike. Nije pitanje sta su ima crveni uradili za godinu i pol, nego sta su im zeleni uradili za 20 godina? Dok je bilo crvenih fabrika konjuh se izgradila i zaposlila toliko ljudi, a zeleni kad dodjose nijedna privatizacija nije donijela rezultat, pokrali su sve sto se pokrat dalo. I sad im krivo sto ne mogu vise. Po tebi znam da ce seljak vazda glasat za seljaka.
Dosli i oni da jedu zlatnim kasikama sto nam je Alija obecao
cuj 15 plata
Pa što ne tražite penziju kao i oni bivši vojnici. Oni sa 35 dobiše penziju a vi levati ništa. Hehe glupani.
to je nama nasa borba dala,da imamo hodzu za marsala hehehehehe
Kako su se borili, tako su i IZBORILI, POTPISI ALIJA, NEK\' JE K\'O AVLIJA. Trazili-dobili. HELJP BAZNIA, srbi nam ne daju DIHATI.
Jadni, jadni ljudi.. Tuga, žalost i ogledalo naše današnjice. @tuzlak Tuzla velegrad? Živim u njoj, volim je, ali.. daj ba. ne seri.
Nema ovo veze sa radom, ovo je direktiva SDA i posljednji trzaj da se spasi sto se moze spastiti. Zao mi je radnika sto su zrtve politicke igre
I neka mi sad neko kaze da ovo nije izrezirano. U trenutku kada SDP rusi SDA sa 20 godina vladavine, dolazi grupa radnika iz Zivinica. Ne bilo koji dan. nego danas.
posten rad je najbrzi put do siromastva u ovoj drzavi...
jedni se bore za fotelje...dok drugi za radna mjesta i deke na kojima ce prenocti pod vedrim nebom...
dosli seljaci iz Zivinica da vide kako izgleda velegrad. m\'rs stoko nazad u svoju kasabu.