Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li ja raditi u Toplanama Sarajevogas pristajem na grenutne uslove koje sad imate na neviđeno.Fakultetski obrazovan
I ja i ja...cak neka mi uzmu 100 maraka od plate
moreš ako si član sarajevske trojke, imaš i privilegije ako si iz eresa i zoveš se milan,đoko vlahinje itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mijenjam 2 posla kod privatnika za jedan u toplanama ili viku...
TAKO JE SVI TREBA DA STRAJKUJU DOSTA STE KRALI..20%VECA PLATA TREBA DA BUDE BRAVO RASIME.A FORTO I OSTALI AUT SKROZ IZ BIH
TAKO JE SVI TREBA DA STRAJKUJU DOSTA STE KRALI..20%VECA PLATA TREBA DA BUDE BRAVO RASIME.A FORTO I OSTALI AUT SKROZ IZ BIH
Policajci imaju plate 1800 KM pa štrajkuju, medicinske sestre 1700 KM - štrajkuju, učitelji 1600 KM - štrajkuju, radnici u realnom sektoru koji ih sve hrane imaju 700 - 800 KM pa ne štrajkuju. Može li iko ovo objasniti???
Ponesute na strajk platne liste da vidimo zbog cega strajkujete i da ih uporedimo sa listama radnika u privatnim firmama i sa zagarantovanim penzijama od 382 km koje prima vise od pola penzionera.
Jel tu spada i "reva" sto tuce narod koji nema kartu za traJvan? samo pitam
Svaki preko štele zaposlen otkaz a sa biroa nove radnike dovesti.
Kako se prije nisu setili? Ovo sve vise navodi da ima veze sa politickom situacijom.
Imam bolji prijedlog..idite u 3 peezde materne
Kaze Forto "Kad dodje ujko iz sirokog brijega, trebam reci gazda ti si u pravu, ajd da ti popusimo". Ono je najveca pussy od covjeka koju sam ikad vidio!
Ne volim ovu vladu ali vama svima iz komunalne privrede ako krenete u strajk treba hitno obustaviti isplate sa budjetea i ako treba sa biroa zaposlit ljude koji ce jedva docekat da rade u Rad-u , Toplanama, Vik-u .... . Kako vas nije stid , redovne plate, regresi, topli obroci , prevoz placen , zimnice , sta hocete vise
pa odi ti radi u kjkp rad na smece pa vidi kako je na -10fino biti.ko vam cisti smece koje bacate sa terasa i iz auta🤫🤫🤫
Političari uvažavaju samo sebe i da je njima dobro.Briga njih za druge.Kako je policiji , zdravstvu , prosveti , rudarima i ostalima to nije sfera njihove zainteresovanosti.
Nisu radnici potrosili milione. Ljudi u supljim cozmama ulaze u kanale.Nema htz opreme. Ima toga još. ....
Svi trebamo u proteste, kao 2014te...
Kažem ja vama, SDA dala nalog vođama sindikata da prave proteste protiv trenutne vlasti. Fol do sad je sve bilo super, a sad kad više SDA nije na vlasti sve se raspada. Al nismo ni mi građani glupi toliko.
DA JE FAHRUDIN RADONČIĆ PREDSJEDNIK NE BI NIKO PROTESTVOVAO!!!!!!