Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema šprica ni igala, zavoja ni flastera, al ima za pomoć, pa prije dva mjeseca podigli im koeficijent od nove godine opet ide koeficijent. Nema šta hadzijski.
Dobicemo i mi 2 milje i nesto, al onaj uhodani fazon..Uplati ti na racun, podignes na bankomatu i vratis poslodavcu 😁 Cestitam BiH Drzavo nad Drzavama!
A sta je sa ostalim radnicima u KS , ovi imaju svakako dobre plate ! Znaci UK pravi diskriminaciju
Šta kažu za ostale uposlene u KS hoće li šta dobiti, ili je ovo kako kome
Budzetski uhljebi....
to na slici su vam doktori iz Opće bolnice
Radnicima netreba novcana pomoc,to je na neki nacin ponizenje.Radnicima treba dati plate od kojih mogu normalno zivjeti,a ne da neki ministri i foteljasi uzimaju mjesecno po 4-5 hiljada KM, plus pare od raznih muljaza i dizanja ruku
Bravo za Abela Baltića.
Allah ga nagradio