Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Austrijanac Jakob Kuess, koji je vlasnik firme Alpha Baumanagement, u čijem je vlasništvu hotel Holiday u Sarajevu, namjeravao podići kredit u austrijskoj banci kako bi bile izmirene plaće i uplaćen barem jedan dio doprinosa." Hajd nek u Austriji tako kasni s platama, pizda mu materina jadna. Šta je ova lopovska drzava dopustila, da nas stranci guze kad hoce i kako hoce.
...mislim da je puk prekasno shvatio suštinu "demokracijskih procesa" silno podržavanih od zapada...
kosača prije lajanja poželjno je upoznati se sa situacijom, a ne ko konjo grlom u jagode.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eh sada da imamo sud i tuzilastvo kao sto nemamo drugacija bi situacija bila. Interesuje me koji se politicar uhljebio i kolko je para dobio od unistavanja Holiday-a?
Problem BiH nisu samo korumpirani politicari, nego cak i jos vise sudstvo i tuzilastvo uz korupciju u policiji, tu smo gdje smo. Politicari se ne smiju mjesati u rad tuzilastva i sudstva i da hoce, a ta bagra iz sudstva i tuzilastva ne da ne rade, rade oni, ali u korist nepravde. Kad razjarane mase budu ganjale politicare po Bosni, nemojte zaboraviti na sudije i tuzioce, molim obavezno identicnu stvar uraditi i za njih.
TREBA RADITI DA SE PLATI PLIN,VODA,SMEĆE I OSTALO;A NARAVNO DA DIREKTORU NESMIJE DA FALI;A VI RADITE ĐABE I NADAJTE SE DA ĆETE NEKADA NEŠTO DOBITI. TREBA AUSTRIJACU HOTEL SAČUVATI NIJE TO ŠALA!!!!!!!!! ALI SADA OZBILJNO SVE IH TREBA STRPATI U ZATVOR I ODUZETI STANOVE I VILE NAPRAVLJENE OD PARA RADNIKA I ETO PLATA I DOPRINOSA!
gubari sve prodali i lovinu ukrali a sad nas nahkav austrijski Cigo jebe u mozak...
http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
zovite ghostbusters. vi kao da ste od juce. pljacka se vec 20 godina.
Kad se samo sjetim koje su scene bile kako da se smjeni SDA direktor i postavi SDP direktor. Nakon toga prodaše hotel ni zašta, bio je naš lik koji je davao 10-ako miliona i regularno dobio tender. Izgledalo to malo, kao sto i jeste, ali je bila najbolja ponudaa i ponovi se privatizacija i .... PRODA SE AUSTIJANCIMA ZA BRUKU PARA KOJE ĆE ONI DATI ALI KADA ONI PRODAJU HOTEL ?! da im se iz razloga sto su oni neke razvojne projekte uradili za sitne pare i to je sve. REZIME: POKLONILI SMO IM HOTEL
Cuj dobiti ce pare od privatizacije kad Austrijanci prodaju hotel? Ko je taj dilber od Bosne koji je tako nesto potpisao u ime Sarajeva? Ima li on svoje ime i prezime?
Teleoptic nasa firma regularno dobila. Jest bila mala ponuda ali najbolja. Onda ko ce neg mi vikat "Lopovi" ponisti se i onda pokloni Austrijancima u nakoj akobogda varijanti. Bosnjacki vrh- kad je lova u pitanju oni su svi ko da ih je jedna mati rodila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PRIVATIZACIJA = PROPAST
u vogošći još jedan umjetnik poginuo od voza, pa ako može taj članak... hvala
Upucena sam u situaciju u ovom hotelu, jer mi clan porodice radi ovdje. Ovdje nije kriv vlasnik ko sto gospodin (ako ga tako mogu nazvat) Fetahagic kaze, nego on koji je prokockao milione i milione i zavio ovaj jadni narod u propast. Pored svega se kupuje se stan sekretarici, dolaze mu hiljade i hiljade racuna, a ovom austrijancu laze da je sve uredu i ono sto malo zaradi hotel ostavi sebi, a ostatak posalje njemu da mu ovaj ne bi dosao da provjerava jel sve uredu. Eto to se desava ! Fetahagic olos od covjeka !
treba fetahagića motikom po glavi, jednostavno nema drugog rješenja, kad već tužilaštvo ne radi svoj posao
Ovo je opomena za sve radnike ! Ne dopustite da vam se nagomilaju dugovanja , odmah na noge jer u suprotnom tesko ce lesinari da se odvoje od svog plijena .
pa je li taj direktor štrajkuje fetahagić, je li on dobio platu. treba vidjeti ko je prodao taj hotel austrijancu i odakle im pravo na to. što je napravljeno s tim parama, tužilaštvo za što vi primate platu.
Tuzilastvo prima platu ni za sta jer u principu nista i ne rade. Kad bi oni nesto i radili ne bi nam drzava bila u ovolikom haosu.