Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jos jedan od pokazatelja da Vlada FBiH na celu sa Novalicem se uopste nije fokusirala na problem rjesavanja problema radnika hotela Ero. Ovom problemu se mora ozbiljno pozabavit doticni a ne da govori to nije moja nadleznost.
Zasto bi se morao doticni pozabaviti?Ako je grad Mostar preuzeo hotel za svoje svrhe i cijelo vrijeme ga koristio zasto da drugi postavljaju svoja ledja.Kad je taj hotel mijenjao vlasnika, taj isti je trebao otkazati radnicima. Sta su radnici ucinili da bi se zastitio njihov interes nakon toliko godina.Vjerovali u cuda ili vjerovali gospodinu Beslicu i njegovoj stranki.Ako je Vlada koristila taj hotel za svoje svrhe, koja je to bila Vlada?Sta su radnici radili cijelo vrijeme?cuvali hotel?
Ferida tese struja!!! odvoj ga!!! uff pa pogresan objekat
HAHAHHAAHh ugasite im cijeli dan. To njihA neće nimalo dirnuti, dapače, bit će plaćeni i da odu kući.
HAHAHHAAHh ugasite im cijeli dan. To njihA neće nimalo dirnuti, dapače, bit će plaćeni i da odu kući.
Beslicu i Covicu kucaj na vrata prvozpa onda svim ostalim
Najgora vlada od nezavisnosti drzave
cuj duga 2 sata mi vode nismo imali kratkih 5-6 mjesci
sramota...
Svaka cast za ideju 👍
Kupit' će oni sebi agregate.
Škutor kad ne može da postigne cilj legitimnim putem onda poseže za europejskim metodama pritisaka, rušenja, paljevine, sabotaže. Bravo Čoviću, uspio si onako da zgadiš jedan cijeli narod svim Bošnjacima i Bosancima.
Ono kad znaš da je fajront u kafani, osoblje gasi svjetla. >_
Novalic nece da rješava problem jer je njegova SDA stvorila Pandorinu kutiju
Miro obrati se Covicu koji te je u probleme uvukao i uvlaci u sukob sa vladom Federacije