Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada zna gdje su pare ;)
Pa koliko vam je milijardi KM dužna banda koja je hapila pare iz Libije i okoline? Pare vam truhnu u Istambulu. Pa poganjajte kerove za svoj znoj trud, znanje i rad! Bakir i njegova sarajevsko - podrinjska krim grupa raspolaže sa par milijardi, vi hljeba nemate. Baš vas ništa ne razumijem. Kada ste vi dužni njima, čitaj, državi, sve vam isključe i još i haps. Kada su oni vama dužni onda je samo kuknjava i zadovoljstvo kada vam bace koju mrvicu. Tako vam i treba. A, da znate; oni se boje samo radnika, seljaka i omladine. Dogovorite se više između sebe i naprijed!
sve ovako jedno po jedno strajkuju, umjesto da su se pridruzili kad su bili veliki protesti ove godine, ali ceka se kad bude bas najgore, normalno ne moze svako ni u strajk jer mora hraniti porodicu ali eto u kakve okove dovodi zivot u gradu sa nestabilnom vladom
NEK IM DELEGACIJE SKOKNE DO TURSKE , TAMO HIDROGRADNJINOG NOVCA IMA U MILIJARDAMA :-)
Pocrkat ćemo ko miševi ! Svi !
Jedna po jedna firma propada i kome da zahvalimo? NArod zna kome treba reci hvala na izborima!
Direktor Hidrogradnje je Džemo Peljto koji je kadar SDP i daidza Dini Grabovici. Dakle paša moj tačno narod zna!
Hidrogradnja je bila u k...u već neko vrijem. Vodio ju je polusvijet i nadrimanageri iz Sda sbih i sdp-a. Firma je ok i može se lako spasiti. Ali ovo što sada rade je namjerno uništavanje da bi se Zlatko i ekipa okoristili od miliona koji će doći na naplatu po osnovu starih potraživanja. Dakle namjerno ubijaju firmu.