Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba traziti odgovornos od onih nesposobnih kadrova koji su tokom zadnjih 20-ak godina postavljani od stranackih centrala jer oni su radnike i ovu kompaniju doveli u ovu situaciju
Sta su radili radnici Hidrogradnje 20 godina? Stalno su nam drugi krivi. Ne moze te niko odvesti u provaliju ako ti ne dozvolis da te vodi.
Ova, kao sve druge firme su dovedene do stečaja, ne iz razloga da ne mogu ili ne znaju raditi ili neće radnici da rade, nego se nacionalističko-kapitalistička vlast boji radničke klase i masovnih protesta i rušenja robovlasničkog sistema.
Peljto...baška mu prezimena... petljo
jeste nasli dan kade cete dobti pozornost danas svi gledu u zmajove bog vam davo
Nacionalisticke stranke nas 20 godina muzu, a ne daju nam da pasemo i prave levate od nas, prave prosijake, prave debile, mi smo njihovi jedino kada ih trebamo zaokruziti na izborima, tada smo im lijepi, krasni, podaju nam nekada za glas 10 KM, a nekada nam i to zaborave dati. Lezite nacionalisti, lezite fasisti, Naprijed narode!
20 i kusur godina nerada sada nam se lomi o leđa
Gazi stoku jer ce opet glasati za tebe! gazi sve dok ti to dozvoljavaju
Šta napraviše od onakve firme, dvadeset godina ju ruše radnici odgovorne za vrat.
To su te zlatne kasike koje su nam obecali lopovi iz SDA
Treba nama još jedan Zmaj od Bosne da se pobuni protiv političke i buržoazijske bagre koja na sve moguće načine na očigled svih građana u državi pljačka i ruši sve ono što su desetljećima naši djedovi gradili .
I Puz od Bosne bi ovom narodu bio prebrz.
Radnici ni krivi ni duzni, moraju ispastati !
SDA i dalje pravi dar mar. ovi ljudi se bore za svoje pravo ali ih ova nacionalisticka gamad koristi za spostvene potrebe i naredjuju im kada ce obustaviti strajk i vratiti se na posao
Naredjivali su i u Cikagu prije 100 i kusur godina kada su se radnici borili i ginuli za svoja prava. Naredjivali su i Poljskoj ,Engleskoj,Njemackoj i xy drugih zemalja. Radnika ima par miliona ,a ovih drugih?
i tako ce sada sve jedna po jedna kompanija strajkovati...