Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu ste za to što ste naveli. Ali počnite prvo od sebe. Od tih istih revizora koji uđu u tramvaj, gdje nema prije svega pozdrava, nema persiranja, poštovanja, zalizane kose, raskopčane košulje, smrde, neobrijani, a zimi, obučeni u neka odijela tipa specijalaca, gdje kao po nekom nalogu upadate u tramvaj po 5 vas, prosipate silu. Pokušali ste na silu karte da kupuju, dobili ste isto. Lijep pozdrav.
Sve lezihljebovici iz remize Koji nemaju pametnija posla nego doc na Taj skup Samo da vrije ubiju I da idu kuci cast pojedincima iz kontrolle Koji rade svoj posao casno I posteno
Stoku nahrani i napoji i mirna,a ovaj nas narod nahrani,napoji,vozaj,jebi i opet ne valjas.
Polomicemo i kamere
Pa nece ga kamera braniti. Uvedite security u prijevoz obavezno