Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na vlasti su nam korumpirani, svi direktori GRAS-a su kriminalci, većina radnika su dobili posao u GRAS-u preko stranke, svi kradu u GRAS-u od radnika do direktora i raznih nivoa vlasti a našim parama vraćaju dugove tog preduzeća. Ključ u bravu stoko!
Gdje zelena cizma kroci...tu naraste jos 50 milioncica potrazivanja.
@TikTakTikTak Je li iz Dine i njegovih jarana sa DIF-a izglapilo kriminalno SDA zelenilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E čuj Himzanije. Tužio, između ostalog, i što je prebačen na drugo radno mjesto, mimo njegove volje. Ma treba tebi privatnik da oreš za 500 km., a ne da lendohaniš po GRAS- u.
Te iste quazi radnike isplatiti i dobro nogom nabiti u guzicu.
Šta nam SDA bagra uradi pa to nije normalno. Sad mi svi građani moramo plaćati te dugove. Da svi dobiju doživotni zatvor malo je.
STEČAJ! Rastjerati neradnike, a ostaviti samo one koji hoće i mogu da rade, a ne da se vuku po bolovanjima mjesecima. DOSTA JE VIŠE. Svi koji su tužili preduzeće, a dobili novac, OTKAZ, po hitnom postupku. Dosta se uvlačila ruka za GRAS u narodne džepove. Presjecite to preko koljena. Ne bi bili jedini koji su otišli na Biro.
50 milina, pa to je 50 hiljada po radniku, pa kolike to plate oni imaju'
Privatizacija vise, dokle ce nas reketirati seljacine krezave
iiii mrcvarenje se nastavlja po hiljaditi putttt.....samo u krug...ima ovaca placat ce karte,idemooo
Samo stecaj, likvidacija..Osnovati novo preduzece, raspisati konkurs sa STVARNIM potrebama radnika, prednost kod prijema imaju bivsi radnici GRASA...A onda nek naplacuju potrazivanja od kolega koji su vec naplatili! Dosta vise!
I sad su krivi oni jer su tuzili..a niko ne snosi krivicu zbog krsenja kolektivnog ugovora
ja bih ovdje predlozio covica za direktora, ima covjek iskustva sa sokolom, aluminijem, komosom itd...
svi oni rade jos poslova jer imaju pnuo slobodnog vremena, mnogi su krali dijelove i gorivo, treba i to istraziti prilikom tih presuda kojim dobijaju desetine hiljada
kad su Rastavljali nove autobuse,trolejbuse itd da prodaju bakar i zeljezo da bi mogli svake sedmice okretat janje tad nisu kukali i moljakali i htjeli da protestuju, Sve to treba u Zatvor poslat radi unistavanja Firme !
ko je naplatio tužbu, vozdrica
STEČAJ!
Gras su unistili radnici stari sa Jusufranicem na celu. Svima dat otkaz jer su znali sta rade.
Jok eto Halid ce svoje pare zlocincima u vlasti kojima su puna usta bih