Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEDŽAD ZVONIĆ = UBICA !!!
Šta reći nego da rasturaju imovinu firme.
...zašto nisu štrajkovali odmah nakon 2 neisplaćene plate, nego kakav idiot možež biti da ti neko dođe trinaest plata, doprinose i sl. U prvom redu su sami krivi, pa onda redom...a i ovaj im Marić izašao iz pritvora...
Znaju li zbog čega više štrajkuju?? Postali su banda. Mogu oni da rade, ima načina, al neće da prihvate.
dosta je vise...ja sam se borijo i hocu da uzivam..da neradim a da imam..ko i ostali patrijoti
NECE DA RADE A HOCE PRAVO NA ZIVOT NAVIKLO DA LJENCARI DA GA SRBIN HRANI I DA PLJACKA
Nije \"protestvovali\", već \"protestovali\".
Kad SDP pobjedi, ima da nam cvjetaju ruze sa nasim zlatkom lopovom bjelosvjetskim.
@ Cera Valjadose... Da nije njih ko bi sve ovo pokrao. Treba i za to imat\' šlifa... :)) A narod(fuj kakav narod) ce opet da glasa... a oni koji ne glasaju, samo šupljiraju kako ništa ne valja. Treba sve na GOLI OTOK!
Glasali ste za ovu vlast, i na ovim izborima cete glasati isto, jer ce vam pred izbore podijeliti neku crkavicu, a vi idioti kakvi jeste cete to prihvatiti. Pocrkajte od galdi stoko glupa i neobrazovana.
Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, Zora, TAT, Hidrogradnja, Natron Maglaj, Soko Mostar, Pretis, TAS, Krivaja, Igman Konjic, Vitezit, Koksno hemijski kombinat Lukavac, Rudnici, KTK Visoko, Hepok Mostar, Enegropetrol, Feroelektro, Intersped, Terminali, Aida Tuzla, Granit, Zrak, Zica, SIP Stupcanica, Unioinvest, Slavko Rodic, Pobjeda Gorazde,.......ITD ITD ITD.........i sve je unisteno....... Valjadose nam SDA i Harisova interesna banda SBiH ....