Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta rade porezni inspektori i institucije kad se za ovakve stvari saznaje od medija, ja bi i to preispito gdje je ovaj Pjanić podmazivo zubčanike svoje kriminalne rabote pa ga niko nije zaustavio?!
@MoralnoFIeksibiIan Prihvati se sapuna sa tri prsta.
@MoralnoFIeksibiIan Sve sto mislis drugom zelim da se desi tebi tvojoj djeci, braci, tvojim roditeljima i tvojoj familiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ovo je SDA omogucila to su njeni kadrovi , samo bojim se da nece od toga biti nista jer su instalirali svoje kadrove u sud i tuzilastvo da mogu pljackati ovaj narod nekaznjeno ... Na sljedecim izborima rusimo Bakira i njegovu zlocinacku SDA , dosta vise bezakonja i pljacke ...
Ko vas je tjero da radite džabe? Stvarno, ratovali ste za kapitalizam šta više kmečite, počnite razmišljat malo svojom glavom... Tito je napravio generaciju parazita...
da li su SDA napravili ljudi skloni zatvoru ili SDA stvara ljudima sklonost ka zatvoru?
Ovakve stvari su kod nas redovna pojava, a glavni uzrok je podanički mentalitet naroda koji vole da ližu guzice direktora misleći da će nešto profitirat. Ako se neki malo odvažniji i pismeniji pojedinac pobuni većina će stati na stranu direktora... i lako je sad izaći i pričati.
Sve dok kriminalac Kukić vedri i oblači kantonom ( pa i iz zatvora ) ničemu dobrome se vi ne nadajte ... Opet glasajte za Bakira i Kukića i od gladi ćete pikrepat . . .
Isto ko kodnas u Adana Co doo.,, Hadzici. Razumijemovas zato sto ovdje gule kozu za crkavicu.
Kanotonalne inspektori su najslabije karike u drustvu. Svaki se proda za 100 do 200 km prilikom vrsenja inspekcije. Vecina preduzeca izbjegava izdavanje pdv racuna. Ne samo mali ugostiteljski objekti vec i ostale firme koje redovno izdau priznanice a ne pdv racune.
SDA skola... klasika!
Jos jedna pišaj se po radnicima firma...a i ne kontam ove zaposlene za 100-200 KM sta jos trebaju kuci direktora da odvedu da im zenu/muza opali za ove pare...ne kontam ali bas nikako ove radnike
...jest vala,danas bi se većina poyebala za cenera,žalosno...!!!
Nadam se da su ovi u tuzli u tužilaštvu sposobniji da ne bude opet ponistenih optuznica radi nesposobnosti tuzilaca
Kakva policajkaaaaaa
Svi koji bi podojili policajki na 4 slici
Jel neko zamijetio policajku na četvrtoj slici?
loša fortuna