Uništen privredni gigant
6
Radnici Dite spavaju pred zatvorenom fabrikom
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došli u Europsku Uniju! Sve fabrike pozatvarati, i onda prodati nama za male pare. Mi ćemo vama otvoriti milion tržnih centara da imate kupovati proivode koje mi proizvedemo u vašim fabrikama. Hvala!
Ovo je očita čistka koja nas priprema za ulazak u EU. Svakih par mjeseci čitamo ovakve članke. Fabrike propadaju bez nekog konkretnog razloga, a prije toga dobro poslovali. Umjesto da nam industrija jača, prošao rat davno, mi samo još više propadamo. Mi imamo već mjesto u EU - potrošači i jeftina radna snaga. Postajemo robovi a da niko nije ispalio metka na nas.
Silna li je ovo snaga http://www.scribd.com/doc/109091024/Final-Snaga
\"Alija Izetbegović bi trebao biti primjer svakom čovjeku\" Članak koji se ne može komentarisati. I ovo izjavi tamo neki iz Turske!!! Bošnjak sam, ali mi ovaj gore nikada neće biti primjer!!!! Čovjek koji je širom otvorio vrata kriminalu ni korupciji i čija nas je stranka do guzova golih popljačkala!
Ma kakvi vi i vasa fabrika i vas strajk! Propala vam je fabrika prije 20 godina,samo vi toga niste svjesni..I Konjuh i sve..Komunizam i njihove fabrike. Svi rade a niko nista ne radi...Halo,ba...Ovo je Kapitalizam a la Bosnia i Hercegovina...Sad ste nasli strajkovat,sto niste odmah kad niste prvu platu primili a ne cekali 16 plata...haha ne zna covjek vise kome da vjeruje..?
@ms13 adnan Dzidic direktor iz Sandzaka? ono jest ima ih bruka iz Sandzaka, ali za ovog si se zahebo; sarajevsko dijete, a prezime Dzidic je klasicno hercegovacko, odatle mu korjeni vuku.
Ma koji ba direktor Dzidic? ko da se on nesto pito tu; on je tu bio samo da izvrsava naredjenja Haris Abdurhamanovica vlasnika dionica.
Pa ma.t.er vam je.b.em re.tard.iranu ovima sto prozivaju tuzlake koji glasaju za SDP i Jasmina Imamovica, pa nije ova fabrika u op.cinskoj nego u DRZAVNOJ i FEDERALNOJ nadleznosti, a zna se ko je tamo harao dvije decenije - vasi Aljo i Haris, te njihovi potomci, stranacke kolege i jarani sandzaklije.
Do jucer SPAVALI U FABRICI Od danas SPAVAJU PRED FABRIKOM
Sramota pu je...be.mm va-m majku i onaj covjek na juznoj sto po cio dan sjedi i prodaje mirise za kola stoka ste ljudi stoka Dedo ima 80 i kusur godina.e moja omladino kreovi sutite !!!
Kako si samo glup vlashino hahaha
Obriši se oko usta balavce i ne dipr, ti se ni Alije ne sjecas a kamoli Tite
Ma Đasmin će vama naotvarati još šopinga zajedno sa Tornjakom Šćepom da imate gdje da ublehašite po cijeli dan, kakav poso kakve fabrike.
napravice vama Jasmin Imamovic tu jedno SLANO jezero....unistio je sve sto se u tz moglo unistiti...
Od tog su napravljene novine...i dijelili su ih po Tešnju juce
EVO VAM VAŠ SDA... http://www.scribd.com/doc/10 9091024/Final-Snaga
NIJE VAM VALJAO TITO ZATO STO JE IMAO PAROLU ZEMLJA SELJACIMA FABRIKE RADNICIMA ETO SAD VAM VALJAJU OVI SVI. JEL I JEDNA STRANKA NEVAZNO KOJA ZA OVIH 20 GODINA NAPRAVILA I JEDNU FABRIKU NIJE MOLIM LIJEPO NE ZNAM ZASTA SE IMATE PRSITI ETO VAM KAPITALIZAM NIJE VAM VALJAO SOCIJALIZAM SVI SA SELA HOCE U GRAD ZATO VAM NIJE VALJAO ONAJ SISTEM I SVI SE VADE NA RAT I NA OSNOVU TOGA SU SE PREKO STRANKI NACIONALISTICKIH DOCEPALI STOLICICA HUMANITARNE ( DONACIJA P . M .... ).KAKO MISLITE DA FUNKCIONISE U OVOM 21 VJEKU SA OVIM NOVOKOMPONOVANIM TITITICIMA DRAZAVA BEZ I JEDNE FABRIKE I PRIVREDE SAD JE TREND SAMO FAX STO ISPADE POD MORANJEM I ADMINISTRACIJA STA TA ADMINISTRACIJA PROIZVODI MOZDA SOKOVE PAPIRE CIPELE PROZORE))):