Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je ovaj komentator što kaže treba otići vlasniku na imanje i uzeti mu nekretnina u onoj vrijednosti u kojoj je on izvukao iz Dite.To bi bilo najpravičnije, jer bi u tom slučaju Haris komotno mogao na ulicu.Treba nakupiti 27 miliona koliko je on iz Dite izvukao.Sram ga bilo djubre šibicarsko.Lako je tuđe uzimati, de gospodine stvori svojim znanjem i umom.Ne možeš, pa naravno, kad nemaš ni jedno ni drugo.Imaš samo dara za lopovluke, krađu, prevare i laži.Gori u paklu zajedno sa svojim klošarom Džidom! Da znate da ćete tako i završiti.I mnogo jači od vas su silili, pa ih sustiže...I vas će ako bog da.
za sve je ovo SDA kriva.
Sta je ovo citava kataklizma u cijeloj Bosni...! Umjece ratovanja (strajka) je ...nikad ne napadaj protivnika ako nisi siguran 100% da ga mozes pobjediti !
Baš me interesuje kojim se ti šuplim stvarima u žiovotu baviš?!
Jednostavo nista...
PA ODETE DO GAZDE, POKUPITE MU SVE ŠTO IMA I PROBLEM RIJEŠEN. Šta ima vlada kantona sa privatnom firmom. ako vam gazda nije davao plate odnosno otimao od vas, imate puno pravo da vi otmete od njega svoja potraživanja. jednostavno oko za oko, zub za zub.
Spavajte u jezerima.