Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolnica kao u Alan Ford romanima. Bolji entitet, buaahahahahaha :))
nedo bog da neko završi u ovoj "bolnici" taj neće živ izaći.
Odakle plata ,cuvaju vas strazari sa ,oruzjem(sekuritikoda ste banka a ne bolnica. ,svi se lijecite u federaciji..po Kosevuu ,tu jedino radi "mrtvacnica"Ako nogu polomis .onaj doktor Hipik te vodi na Pale u kucnu ordinaciju ,svaki vodi u svoju privatnu ordinaciju ,sestara, vas ima ,ko u" bordeluu"gologuze bez plate setate tim hodnicima....sad od avgusta novac vam treba za grijanje,Krao Zdrale ,krao Pejic svi kralii uvalili se u dugove ...Turcina dovodili za vjestacku oplodnju da vam otvori kliniku...A Dodik Vas izgleda "Oplodi"!!!!!
Nama se smiju radi citostatika, za koje je odgovoran dobavljac a ne bolnice, A ONI NEMAJU NI PLATA??????? Hahahhahahahahahha E jadova!
Glasali ste - trpite! Ne žalim vas milisekunde.
Sad će plata doć, gužva u saobraćaju