Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA SU I VIŠE MI NIKOGA NIJE ŽAO. NEKA SVI NEZADOVOLJNI UMUKNU, NEKA NE PUŠTAJU GLAS. NEKA SE SVAKI OD NJIH ZAPITA ZA KOGA JE GLASAO!
mogao bi i Šćepo kao prvi u bošnjaka kupiti Biru i ostaviti ljude da rade, da ne propada, ako već Selver ne umije, jer je Šćepo poslovan i uspješan biznismen a i narod ga voli, zaljubljen je u njega (uvijek je čovek prvi, avaz ide prvi, prvi je u opoziciji, prvi, pardon drugi je kod Azre i.t.d.)
hajd' što Selver neće da isplati a ni Azrin avaz neće da piše.. J ebe se njima za gladnim narodom a znaju pisati budalaštine ili oklevetati rahmetli osobu. Dno dna su to je sigurno, samo dno i ljudsko kao i profesionalno.
JE*EŠ AVAZ, SMEĆE! ALI ZAR NIJE NOTORNA ČINJENICA DA U OVOJ BOSNI I HERCEGOVINI NIŠTA, AMA BAŠ NIŠTA NE FUNKCIONIŠE. ZAR NIJE JASNO DA JEDAN IDIOT UMRE A 50 SE RODI. ZAR NIJE JASNO DA JE OVO ZEMLJA SA NAJVIŠE SIROTINJE, SA NAJVIŠE NEZAPOSLENIH, GLADNIH, BOLESNIH, DA JE OVO ZEMLJA U KOJOJ PENZIONER SA 40 GODINA RADNOG STAŽA IMA PENZIJU TAMAN TOLIKU DA KADA PLATI RREŽIJE (SKROMNE REŽIJE) NEMA NI DESET DANADA SE HRANI A GDJE SU LIJEKOVI I SVE OSTALO, ZAR SVIMA VEĆ NIJE JASNO DA SU POLITIČARI SVE BOGATIJI I BAHATIJI I DA SU TAKVI OD PRIJE 20 GODINA I NA KRAJU ZAR SVIM NIJE JASNO DA TE ISTE POLITIČARE BIRAJU UPRAVO OVI NESRETNI, JADNI, BIJEDNI LJUDI, ZNAČI MI!!! I ŠTA HOĆEMO VIŠE. NEKA SE SVAKO OD OVIH NESRETNIKA KOJI KUKAJU PO ULICI ZAPITA KOGA JE ZAOKRUŽIO NA BIVŠIM A I SADAŠNJIM IZBORIMA.
Džaba, da se da i 50 miliona KM za nastavak proizvodnog procesa i nabavku repromaterijala, kome ćete plasirati proizvode??? Država šuplja na sve strane i svakakog đavola uvozimo ali kad je zaštita domaće proizvodnje u pitanju, tu je rješenje otpuštanje radnika i krpljenje rupa sa par miliončića, koji će opet otići u isplate zakašnjelih plata i doprinosa...
može tišino, može stati na noge preko preduzeća prodati robu na rate, dati dobru garanciju, ugraditi malo kvalitetniji lim. Eldistribuciji, vodovodu, grijanju da robu a ne plati obaveze i.t.d. kompenzacija čuda pravi.. :)
Bio bi u pravu da te iste firme nisu u sličnom filmu, samo se presipa iz šupljeg u prazno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)