Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a boga mi qqurac čete se vi nadobivat plate od taksi ... to vam neće niko plaćati
i ja cu da podnesem prijavu radi diskriminacije Bosnjaci da placaju samo a Hrvati ne ? Zasto jel ovo SDA televizija ili JAVNI SERVIS ??
Treba ugasiti BHRT, kao i sve ostale insistucije koje nose BH predznak, Vojsku, Graničnu službu. FBiH podijeliti, a RS da se osamostali. Konačno su i Bošnjaci došli pameti. Bolje im je imat svoju RTV Igman a i svoju državu od Ivana do Maglaja.
Nemojte strajkovati, dajte otkaz..
Jucer sam kontaktirao odjel za naplatu RTV takse u okviru BHRT-a, kao i odjel za naplatu u okviru El.Distribucije. Jedino što mogu da kažem jeste da se odigrala veoma napeta utakmica u neznanju i neinformisanosti oba tima.
Nehljebarska tv kuca, ugasite se vise mater vam hy.ebem nesposobnu
Ako je drzavna televizija zasto nije na drzavnom budzetu a ne da zavisi od nekakve takse. Ni onoj tojici glavonja primanja ne zavise od uplate na racun predsjednistva nego zaFataju iz budzeta koliko im treba.
Opet uhljebi kukaju. Pa gasi to vise jednom :)
Opet uhljebi kukaju. Pa gasi to vise jednom :)
Junci će dobit junske plate lol
Junci će dobit junske plate lol
Ljudi, plaćajte pretplatu za ove uhljebe, inače nam Deen a ni Nino Prdež (pardon Pršeš) neće moći otići na Eurosong. Ljudi, dajte milostinju, sevap je, da ova kuća sa neradnicima i nesposobnjakovićima na čelu sa vječnim 'bradicom' direktorom, opstane, platite ljudi, makar leba nemali, jer oni su 'Jedni za SVE', i SVE za jednoga'
uhljeb metoda... nema veze da li je potreban ili nije, bitno uvaliti svog na platnu listu a neko će kad-tad morati platiti, milom ili sudom...
Stace im junske plate, pa junij je davno prosao ? Ocigledno imaju prevelike plate koje treba smanjiti, dok mogu sa majskom prezivjeti do septembra, toga nem ni u svicarskoj !
Ako se ne možete sami financirat i dovest u red i bolje da ne radite,i da vas ugase