Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite nam jos jednom "Kod amidze Idriza" dok se niste zatvorili. Stvarno nije odavno bilo...haman sam vise i zaboravio broj tablica na kecu.
HRT ima 4 kanala. Ne znas koji je bolji. Od voditelja, studija, sadrzaja. Kvalitet na nivou. Kad bi BHRT imali barem 1 takav, ali oni nemaju bas nijedan. Ali zato imaju 1000 radnika, ja stvarno nr znam sta svi oni rade tamo
ako poskupi RTV taksa, prodajem televizor.
Neznam samo kome ovaj sindikat ublehasa i podanika menadzmenta moze ispostaviti bilo kakav relevantan zahtjev.Sindikat koji zakljucke prije sjednice usaglasi sa menadzmentom i objavi kako je drzava kriva zato sto se neplaca pretplata.Sindikat koji niti jednom rijecju u "saopstenju" nespomene UO i menadzment jasno pokazuje da je igracka u rukama onih za cije se fotelje bore a na za prava onih od kojih redovno uzimaju clanarinu koju za naknade krcme Cengici, Smitali, Topalicke i ini "sindikalci"
Znam jednu ista Oprah Winfrey,dolazi u 8 00 a odlazi u 14 00....svako drugi dan.
Isli su im pred vrata i Radnici i Borci i penzioneri, pa nista.....sta vi onda hocete....hahahaaa...
900 zaposlenih da pusta amidzu idriza i partizanske filmove stare 100 godina? ma mars svi!
Meni nekako žao, jedini kanal koji ponekad prikazuje dokumentarce i Eurosong (znam da nije nešto ali) i koji su pri obavještavanju su daleko objektivniji od ostalih, a za razliku od emisije paralele njihov globus je puno bolja i realnija emisija.
A uhljebi jedni hocete li prestati kukati. Vi ste bar imali posao do sad dobar. Sta sa onima koji nemaju 30 godina posla. Sta oni da rade onda. Paraziti obicni.
Pustajte im vizu za buducnost ispod prozora
Zaboli me za vama, uhljebi jedni neradnicki. Za onu sramotu od programa jedete nase pare i jos kao nesto strajkujete. Mrs u centralu SDA pa tamo kukajte, ili im emitujte program uzivo
Zaboli me za vama, uhljebi jedni neradnicki. Za onu sramotu od programa jedete nase pare i jos kao nesto strajkujete. Mrs u centralu SDA pa tamo kukajte, ili im emitujte program uzivo
nemoj te samo po gradu da blokirate onda problemi u saobracaju.Otidjite Bakiru ispred kuce pa sjedite dokad hocete
Na slici br.3, 9 od 13 ljudi koji sjede za stolom drži laktove na stolu.. Bem ti kulturu i uhljebe..
otpustite 800 radnika i onda radite... do tada mrs
I ajde da se ne lazemo, kvaliteta sadrzaja svih bh. kabala je grozna, i privatnih i javnih. Izuzetak bi mogli biti Al Jazeera i Face TV koji pokrivaju odredjen sadrzaj i to je to. Nikom ne bi bilo tesko placati RTV takse da su programi javnih emitera dobri. A ne ocajni.
Kucaj opet ali nećeš uć'... Žao mi je pojedinaca ali sve u svemu morali su uložiti više truda da održe svoju firmu i posao na životu. Kasno je sada naricati, valjda su dovoljno zreli da znaju s kim imaju posla?