Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće inšalah, što kaže doktor
@BegovskiOporavak haha dobar i to zagrebaćki
sta ste ocekivali!?!??!!?!? da dragan da svoj privatni kapital??? Da lopovi vrate novac koji su pokrali??? Dajte ne budite naivni dragan vas zadrzava kako bi vas se sto vise odsulo u EU u potrazi za kruhom. Ostat ce stari koji su mirni i nece praviti probleme predsjedniku konstitutivnih
I opet najmanje 70% njih bi ponovo glasovalo za HDZ.
Sad svi krivi! Kriv je HDZ i uposlenici kojima je bilo dobro dok je teklo. Eto vas tamo!
pa zar nisu zahvaljivali covicu I hdz kako je sve rijesio??????:):):):):) firma je propala I nitko nece dati nove kredite ni ti pokrivati gubitke koji je veliko dio pokradevn I 10 g. isplacivane place nenormalno visoke! firma u gubicima ide na minimalne place dok ne postane pozitivna! radnici ,zajedno sa rukovodstvom uz pomoc hdz-a su sami sebe ubijali 10 g. strajkaj u zagrebu ili pred hns jer ste bili jedina otvorena rasisticka firma u europi!
Rugala se ruga pa joj bila druga.Da svatko moze biti pogodjen, ne misli se na to.Najbolji dokaz je upravo Aluminij.Al to nije sve, doci ce jos tezi dani.
"... pa će Đura da ti oprosti što te je tukao" - Balkanski špijun.
PRVO IZVINJENJE , A ONDA SVE OSTALO ...
zasto se prave blesavi????? firma je propala I ostavila ogromne dugove! treba ih na desetine u zatvor zbog kriminala!
Prvo se izvinite Draganu zbog neugodnosti koje je imao, pa onda lagano u blokadu.
jedino rjesenje jest da se nadje rjesenje !
Blokirajte prema Čapljini , Širokom , Grudama i ostalim selendrama , prema sjeveru i ne pomišljajte
Samo blokade Saobracaja ! samo to uspijeva....dosta je suplje da ne moze to tako, kada moze...vidjeli smo mali milon puta....znaci Mi, Vi i Oni smo svi zajedno u protestima heheh htjeli mi to ili ne :D
Ne mogu da vjerujem da se covjek moze roditi u ovakvoj vukojebini. Gdje se nista ne postuje, gdje te privatnici zlostavljaju kao nekad robove. Ko sto Amir Hadzic kaze: Bolja prava su imali robovi u Egiptu nego radnik o BiH kdo privatnika. Drzavnici znaci nista ne rade, i kad dodjes jebeni papir da ovjeris gleda te ko da si mu sve pobio, a u sebi zamislis e da mi je da te vidim 8 sati za masinom na nogama, postovao bi sve ljude sto ti dodju jos bi osmijeh nabacio i pitao treba li jos sta...
@SalahudinKOH :( tako je prijatelju, nazalost...ja sam poceo gledati po coskovima ima li kamera, onda imam obicaj hraknut zelenac tu njima ispred na pod...tih uhljebima i ono kao lafo mooro sam nesto me zagrcnu...pogotovo ako ima ovih UHLJEBKIii...tu hraknem i nastavim dalje...tesko im to pada, probaj(imam jednu krivicnu do sada, ali isplati se, vjeruj)
Prvo blokirajte dvorce Covica i Brajkovica a onda centralu HDZ - a tj UZP - a.Blokadom puteva samo zahebavateobicne smrtnike koji vas u sustini sazalijevaju a pomoci vam ne mogu.
Štovana Gospodo i drugovi dok ste muzli kravu muzli ,samo presuši.Neka vam je HDZ na pomoći.