Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vam sada vase zajednistvo. ovo samo potvrdjuje ko je glavni i odgovorni za izvlacenje para i kriminal u aluminiju hrvatska demokratska zajednica
@detrdjent i to hdz hrvatske,oni su ih opeljusili
@detrdjent Ma hajde bježi tamo... 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Došlo pedesetak a stotine gube posao,ko je tu blentav?
@Pupak2 ... nek se obrate bakiru, on i njegova sda stranka su većinski vlasnici aluminija sa 44% udjela. propinjali su se na zadnje noge da kupe aluminij, valjda samo da bi ga uništili. za ove što pišu glupave komentare trebali vi znati da tu radi podjednak broj bošnjaka kao i hrvata.
Dosao je u Agonijij jer ga je zena zvala i rekla mu "yebacu ti majku ako ta govna pred moju kucu dodju, mars u firmu, inace mi na oci ne dolazi"
sjooo volim ovaj nacionalni prkos.. hahaha eto vam ga sad..kad niste birali sposobne neko samo one koji su se nacionalno opredjeljivali i potencirali..ebo vas konj
Not great, not terrible...
Mislim da se kolinda treba sad umjesati, lako se praviti prijatelj bez obaveza i traziti ravnopravnost hrvata u bih, nek se sad iskesira 400 miliona km pa nek dokaze to sto prica.
Gledajte kako salju specijalce ispred zgrade stranke HDZ,a dopustaju da se blokira cesta 2x po 4 sata!!!!
Komacno ste se malo dohavizali pa skontali ko vas je potkradao,samo grijesite,idite ima na kuce,vile i vikendice!!!! Tu su vase pare otisle!!!! Sve im zapalite i srusite!!!!!
sto niste obukli sad one kockaste dresove i sto ne masete hrvatskom zastavom? hebala vas i Hrvatska i HDZ - upropastili ste jedno od najboljih preduzeca u juzno-istocnoj europi, zatucani balvani.
Sad jos samo da uprava dobije instrukcije kako da nestanu stetni ugovori...
Jesu li oni izlazili sa gradjanima kad je bila FAbrika DUhana, kad su istjerali ne hrvatsko iz Aluminijuma radnike nisu stali u njihovu zastitu... A sad bi da ti isti gradjani njima pomognu? Malo sutra
Cujem da je dole medju Juznim srbima depresivna atmosfera. Pa pozovite dr Ninu Raspudica, pokatolicenog srbina, danas najveceg Hrvata, da ih malo oraspolozi, tek napisanom bajkom iz Zagreba o njihovom hrvatstvu. A mogo bi i Tomson da navrati, da malo zapali atmosferu, i napuni im baterije, pred put u Njemacku na pranje svapskih g_zica.
Tko se tuđoj nesreći raduje, sluti i kumuje svojoj... Radnici su ovdje najmanje krivi, a oni će najgore proći.
kao i u svim drugim firmama koje su otišle u stećaj
Čova - ženski spolni organ u deminutivu
Aluminij je potrebno dovesti do gašenja da bi se mogao prodati i tako na njemu zaraditi silne novce. To je razrađen plan demokratske vlasti, a sve u cilju dodatnog bogaćenja partije.
Ma bitno je da je Komsic nepozeljan ostali manje viš.
@rosko sto se to rugoba Bozija,propali dr Ljubic nesto ne javlja?
Otiso da se rastale.