Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocu i ja 400km neradim 2godina ha ja
"_Radnici su potom došli ispred Vlade TK. Trenutno su ispred ulaza u zgradu, a bar za sada nema najava blokade saobraćajnica." Dođite vi u Saraj'vo u vašu centralu SDA stranke i pred Predsjedništvo. Razradili su strategiju ekonomskog razvoja države i pokretanje privrede. Tražite da vas "akoBogda" uvrste u strateški ekonomski plan, pa da se i vi napokon razvijete. Na kraju, za njih ste i glasali, ukazali ste im povjerenje! Nadam se da je vaš glas bio skupocjen. Zbog toga od njih zauzvrat tražite ispunjenje pravde. Vi njima, oni vama, tako se to radi. :))
PA RADNICI AIDE ZAR NEVIDITE DA SE VLAS SA VAMA SAMO IGRA, DOK VAS NE ISRCPI DOTLE DA ODUSTANETE I DOK SE BEZ IKAKVA REZULTATA IZMUČENI I UMORNI VRATITE SVOJIM KUĆAMA I PRESTANETE TRAŽITI PRAVDU. TOGA OVDJE NEMA. NEMA NEMA NEMA NEMA NEMA NIKO OVDJE NE MISLI NA OBIČNOG ČOVJEKA. ZAR SE VI JOŠ NEČEMU NADATE.
SABAHUDIN S HORMAN NARAVNO DA NE TREBA DA PALE I RUŠE A KAD SI TAKO ,,MUDAR,, MOŽEŠ LI IM TI DATI NEKI DOBAR SAVJET, OSIM DA SE VRATE KUĆI, GLADUJU ILI MOŽDA DA SE OD BIJEDE I JADA POUBIJAJU. ŽAO MI JE OVIH LJUDI, ŽAO MI JE SVIH KOJI SU OBESPRAVLJENI ZAJEDNO SAMNOM, I JA SE UBRAJAM U OVU GRUPU SAMO NA DRUGI NAČIN, ALI ŠTA OČEKIVATI OD VLASTI KOJA JE 20 GODINA U VRHU A REZULTATA I BOLJITKA JEDNOSTAVNO N E M A !!
samokontrola,smiri se skocit ce ti pritisak
Ma samo nek im neko zapjeva onu od Hanke i svi će se razići: Crne kose, raspletene bujne mrsile su ruke tvoje samo jedan dan ljubio si usne moje rujne ljubav prođe kao kratak san
hanka, koliko mi je poznato i ona je vjernica, Bože je li joj sin još u inostranstvu ili je možda po Božijoj pravdi došao u svoju zemlju i časno stao pred zakon da odgovara za svoje postupke. hahahahahahahahahahahahahahaha LJUDI I VJERA I VJERNICI, MILION POSTO SAM SIGURNADA SVAKI ČOVJEKVJERU TUMAČI NA SVOJ NAČIN-ONAKO KAO NJEMU ODGOVARA.