Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se uzda u cipelu Aidu, njemu ce od tabananja noge da bridu.
Moja tetka radi u aidi i samo prica o tome mislim vise da je zeni u psihu to uslo maximalno msm gdje nece 17 godina ne povezanog staza to je vise nego zalosno ... Kaze za ovakve narudzbe iz italije i ostalih zemalja da se ta obuca prodaje sa povisoku cijenu a radnici od toga nemaju ni 150 km ... .
Kada nećeš nešto da riješiš, formiraj radno tijelo ili komisiju koja će ispitati sve uzroke problema
Pa ja, da se ugovor ispoštuje, onda hajte na posao, a kad treba platiti radnicima, onda razgulite kućama, nema para. Licjemjerstvo i lopovluk teške kategorije. A narod je očajan i izbezumljen i isprepadan, te više ne zna ni šta radi.
Upravo tako, jadan narod, da bar hoce biti placeni za ovo sto rade, ali nesto cisto sumnjam. :-(
"A sada svi na vasa radna mesta, i zapamtite, vas niko ne sme da bije sem vase i nase milicije!" ima istine u ovoj izreci onog Milosevica! Kad budu protesti opet, policija ce na gladan i goloruk narod silom... e moj napaceni narode i drzavo moja jadna...
I pošto nedaju kom. za pesah- Svim jevrejima sretan pesah-i da vam se Bog smiluje.
radnici, to je vas pogon. kupite od drzave za 1,00 KM i nastavite raditi. ne preuzimajte obaveze od drzave jer ih vi niste ni napravili. NATJERAJTE IH vjerujem da u vasim redovima ima pametnih ljudi koji vas proizvod mogu bez problema prodati.
infrastruktura stara 100 godina, zar zaista misle da se danas moze opstati na trzistu sa ovakvim masinama, pa ovako se ne radi ni u bangladeshu!!! Bog je kadar kak se kaze!!!!
Nek smo i to dozivjeli , pa makar i do 15 aprila.