{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radna sjednica Skupštine KS 28. aprila

F
13.4.2010. u 17:15
0
0
Radna sjednica Skupštine KS 28. aprila
0
Radna sjednica Skupštine KS 28. aprila
Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo na današnjoj je sjednici, kojom je predsjedavao predsjedavajući Skupštine KS-a Denis Zvizdić, donio odluku da 43. radna sjednica Skupštine KS-a bude održana 28. aprila.
Poslanici će razmatrati Prijedlog amandmana XLIII na Ustav Kantona Sarajevo, Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije, Prijedlog zakona o proglašenju šireg područja vodopada "Skakavac" spomenikom prirode, Nacrt zakona o lokalnoj samoupravi, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu KS-a, te Prijedlog odluke o usvajanju "Bilansa energetskih potreba KS-a za 2010.", saopćeno je iz Pres-službe KS-a.

Na dnevnom redu naći će se i Izvještaj o radu Vlade KS-a za period od 1. januara do 31. decembra 2009., Izvještaj o radu Kantonalnog tužilaštva KS-a za 2009., Izvještaj o radu Pravobranilaštva KS-a za 2009., Izvještaj o implementaciji Odluke o proširenom obimu prava za korištenje ortopedskih pomagala, lijekova, medicinsko-sanitetskih sprava i materijala za RVI s područja KS-a za 2009. te Izvještaj o radu Fonda KS-a za izgradnju i očuvanje grobalja šehida i poginulih boraca, memorijalnih centara i spomen-obilježja žrtava genocida za period 1. januar do 31. decembar 2009.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: