{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radna sjednica Skupštine KS 28. aprila

F
13.4.2010. u 17:15
0
0
Radna sjednica Skupštine KS 28. aprila
0
Radna sjednica Skupštine KS 28. aprila
Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo na današnjoj je sjednici, kojom je predsjedavao predsjedavajući Skupštine KS-a Denis Zvizdić, donio odluku da 43. radna sjednica Skupštine KS-a bude održana 28. aprila.
Poslanici će razmatrati Prijedlog amandmana XLIII na Ustav Kantona Sarajevo, Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije, Prijedlog zakona o proglašenju šireg područja vodopada "Skakavac" spomenikom prirode, Nacrt zakona o lokalnoj samoupravi, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu KS-a, te Prijedlog odluke o usvajanju "Bilansa energetskih potreba KS-a za 2010.", saopćeno je iz Pres-službe KS-a.

Na dnevnom redu naći će se i Izvještaj o radu Vlade KS-a za period od 1. januara do 31. decembra 2009., Izvještaj o radu Kantonalnog tužilaštva KS-a za 2009., Izvještaj o radu Pravobranilaštva KS-a za 2009., Izvještaj o implementaciji Odluke o proširenom obimu prava za korištenje ortopedskih pomagala, lijekova, medicinsko-sanitetskih sprava i materijala za RVI s područja KS-a za 2009. te Izvještaj o radu Fonda KS-a za izgradnju i očuvanje grobalja šehida i poginulih boraca, memorijalnih centara i spomen-obilježja žrtava genocida za period 1. januar do 31. decembar 2009.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: