Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radmanovicu jesil se susreo s Kurcom to nas zanima
Xoxoxoxo
moze malo i za promjenu habzburskog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VAS VITALNI INTERES JE DA UVIJEK NAROD DRZITE RAZDVOJEN I DA IMA UVIJEK NEKIH NESUGLASICA IZMEDJU NARODA, DA BI VI STO DUZE CUVALI SVOJE FUNKCIJE, JER KAD BI SE NAROD NEKIM CUDOM U BIH UJEDINIO DA NEVIDE RAZLIKE JEDNI U DRUGIMA, PE TAD BI PREKO 60% VAS POLITICARA IZGUBILO POSAO I PARE, MENI KAO BOSNJAKU NE SMETA STO POSTOJI RS U SKLOPU BIH, NITI SRBIMA U RS SMETA STO SU DIO BOSNE I HERCEGOVINE, SAMO VI TO IZMISLJATE I NAMECETE NARODU, I MNOGI NACIONALISTI SVIH VJERA SE OKRENU PROTIV EVROPSKE BIH I TRAZE NESTO SVOJE
Covjek ne moze biti pametan da nesto kaze na ovu izjavu, ovo je BEZOBRAZLUK, treba im svima j... fam...
hebo li ti mater svoju nenormalnu. i ti i onaj moron iz laktasa... majko mila pa ne mogu da shvatim da je moguce da postoje vucibatine poput likova iz snsda (naglasavam snsd-a, da ne kaze neko da govorim o srpskom narodu u cjelosti). pa izadjite, majcicu vam vasu, i recite javno svima, i EU, i Americi, i UN-u, recite: jeste, mi smo kreteni, koji lazemo sve. i svoj narod, i drzavne institucije, i institucije evropske unije. lazemo sve redom, i ne prezamo ni od cega. recite da zbog kriminala bjezite od evropske unije, i nemojte pravdati sebe kako vam je federacija i Bosna kocnica ka evropskoj uniji. narode srpski, dodjite pameti, i otjerajte ove budale u tri pi.ke materine, isto onako kako cemo i mi svoje na narednim izborima... dajte da zivimo i sami sebi gradimo buducnost, a ne da nas vode kreteni poput ovih na vlasti.
Poruka za vas trojicu; Hebite si mater!
Vitalni zivotni interes nasih naroda i gradjana je da nam vas trojica i svi ostali politicari prestanete zagorcavati zivot i ostavite nas na miru.
Jadan je vladar koji nema mudrosti, jadan i završiće jadno. Slobodan Milošević, Sadam Husein, Gadafi.... i mnogi kojima je moć bila udarila u glavu, su se kao "vladari" debelo qurčili pa završiše kako nisu mogli zamisliti, zato je uvijek bolje oslušnuti narod a ne slušati svoju gospoju.
a i Rim je propao,..ne sekiraj se
Radmanović: Vitalni interes je da se nas trojica ne posvađamo............... a narod vas debelo plaća da radite, ali vi imate "preča posla"., ali svemu će doći kraj, pa će se znati ko je radio, a ko je za nerad uzimao debele pare. Valjda će narod jednoga dana svakom ispostaviti račune.
vi placate za svoje predstavnike a mi za svoje,..manite se vi nasih
eee ne znam kako cu vecerati od brige hocete i se vas trojica meĐeda posvadjati!!!
I de mi recite šta ste odlučili povodom sukoba u Centralnoj Afričkoj Republici???Ko je kriv za tamošnje sukobe??Svijet čeka troglavu aždahu da to razrješi..
Uglavnome TI si odradio sto si trebao, ostavio si ambasadora BiH pri UN bez stava. Sada se jos pravis miroljubiv i razuman.a druga dvojica su zli i ta dvojica prave probleme I zapocinju svadju.Volio bih da vam rusi prekinu dotok plina, bas me zanima sta bi onda vi u rs cinili
A šta bi radili? Pa isto što i za vrijeme NATO udara '95 po položajima vojske bosanskih srba i '99 po gradovima YU...Psovali bi Rusima majku prodanu što ih ne brane... Treba predložiti entitetsko glasanje pa poslati rezultate EU, k'o za vrijeme Paddya Ashdowna, pa da se zna kome sankcije idu...'ebo ovo, svi smo krivi.
"Pripadam onima koji misle da narodi imaju pravo na samoopredjeljenje. To može biti referendum, a može i bez toga", kazao je on, navodeći da se u Evropi javlja jedan trend koji nije bio izražen prethodnih godina"....... pa sta je problem onda sa Kosovom?
Da taj vitalni intres zaista stiti narod, tj da ga narod iskoristava mislim da bi vas sva trojca dobili nogu u g****u
Vitalni interes je da ove gradjane Bosne i Hercegovine prestanete ugnjetavati,da podnesete ostavke i pustite nove ljude koji ce nas voditi u bolju buducnost,a ne gurati na dno.Mislim da se ne pamti da su gora tri covjeka bila u predsjednistvu od vas trojice,gdje se Izetbegovic naravno istice kao najveci lopov i kriminalac,a ni vi puno ne zaostajete za njim.
Zamjerka Radončiću - kad je već palio, što ne zapali Predsjedništvo dok su trojica debila bila tu, doduše trebao je i Budimira snimit pa odmah 4 u 1
Ma nek glasaju protiv, Amerikanci sve zapisuju..
Nas vitalni interes je da vas sve trojicu smijenimo na narednim izborima. I vas trojicu i svu ostalu gamad.