Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba vama Budmir da vam ugrožava ugled, vi sam Predasjedništvo svodite na niske grane
Koliko ih je u Predsjedništvu tijesan bi im bio i Avaz twist tover. Kada Fahro dođe za Predsjednika neće biti frke sa prostorom.
Ugled si Radmanoviću izgubio čim si se utalio sa Dodikom i Kačavendom!
PA OPET MUP (Metoda Uzaludnih Pokušaja): (1)- Strah: pokušati ponovo. (2)- Užas: pogriješiti ponovo.
EKSPERIMENTISANJE: (1)-Strah: POKUŠAJ (2)-Užas: GREŠKA
AH TA ODVRATNA NAUKA: ... teritorijala nadležnost ... ... demarkaciona linija ...
Da "Haile Selassie" vrhunska pamet se osijeća neugodno unutar demarkacionih linija i zona nadležnosti gdje još uvijek nije završio klasični odron.
Da "Haile Selassie" vrhunska pamet se osijeća neugodno unutar demarkacionih linija i zona nadležnosti gdje još uvijek nije završio klasični odron.
radmanoviću,puno si razvio bajrak,GENERAL samo što se nije vratio!
Hoće *** izać Radmanoviću hahahahahaha
ja bih ih premjestio u jajce----
Fadmanovicu, stedimo prostor
....izgleda da Predsjednik treba da malo salije strave......malo se izgleda isprepadao od silnih uskakanja raznih policijskih agencija....nisi mi ni ti izgleda bas plaho nevin, čim ti smetaju razne agencije......
Po zvaničnim podacima svoje bande, mafijaš Nebojša Radmanović je završio Filozofski Fakultet u Beogradu u Srbiji.
Iako vi sami sebi rušite ugled, moram priznati the dijelim mišljenje, Budimiru zabraniti ulazak u bilo koju instituciju u BiH.
i jeste jedni za drugih.nema potrebe za odvajanjem.govna ,govna