Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Sr i Hr uzmu svoje, 24% Bosnjaci i MIRNA BOSNA. I sretna Nova
MI U MOSTARU JAKO VOLIMO STO JE HRVATSKA GARANT MIRA U BiH, TE GARANT OPSTOJNOSTI HRVATSKOG NARODA U BiH I STOLNOM HRVATSKOG GRADU MOSTARU.
Malo si mi nelogičan Radmanoviću. Stalno ponavljaš da nije dobro da se stranci mješaju u unutrašnje stvari BiH a sada bi da se Srbija i Hrvatska malo više brinu o BiH. Znam ja Radmanoviću da bi ti volio da Srbija i Hrvatska više brinu o Bosni i Hercegovini. Jer kad god su malo više brinule o BiH odmah se pojavljivao događaj poput Karađorđeva.
GDJE JE NOVAC ZA BORCE PENZIONERE I MUZEJE?
SINE MOJE CEDO! IDI MAMI I TATI DA TI DADNU MALO SISE..! JADAN TI GOSPODINE..! ETO NE ZNAS SAM NISTA A MNOGO ZNAS..!
e moj radmanovicu, stvorili ste frankenstajna u dejtonu, zeleci da bosna umre, i sad se cudite sto nista ne moze da se dogovore. i sda, ovo je rezultat 20 godina vase politike, eto narod je slusao i trudio se, a nista niste napravili, samo smrti i muke za dobre ljude je sve sto ste donijeli
Jao, kakvi idioti vode Bosnu. Jako mi je zao ove drzave! Ovaj nema pojma o interpretaciji sporazuma ni o medjunarodnom pravu. Garanti?? Nisu u banci potpisali kontrakt da budu garanti. Oni su ga potpisali kao SUDIONICI, jer su bili umjesani u rat!! Ne kao garanti!! Mogu samo sa svoje strane garantirati, tj. pobrinuti se da vise ne krse suverenitet susjedne zemlje, kao sto su to cinili tijekom rata. Dejtonski MIROVNI sporazum su potpisale strane koje su ucestvovale u ratu u Bosni. Potpisali su za mir, tako da nemaju sto traziti u BiH, drugoj suverenoj drzavi. Ne mjesati se u BiH i ne ratovati u BiH (to je bio dogovor Daytona!!) je nacin kako mogu garantirati sa svoje strane mir i odrzavanje Daytonskog sporazuma.
Jedi go*vna radmanovicu , srpski ce*tnik, rusitelj i neprijatelj Bosne i Hercegovine! A nek se i Bosna i Hercegovina pocne brinuti i mijesati u unutanju funkciju Hrvatske i vampira agresora Srbije! Sikter!
Ma rekoh ja ovaj portal kao da je ovaj portal najmanje sarajevski. e moje sarajlije s kim vi zivite,mi u hercegovini smo bar nacisto da zivimo s nacistima.
Neka hvala, neka se uspjesno brinu o sebi samima i nama ce biti bolje,
Ovaj je skroz prolupo, juce kaze budjet se ne moze i nece usvojiti pa ga dodo nasuka, a on ispade levat. Danas kuka i priziva Srbiju i Hrvatsku da se vise angazuju i pomazu svoje narode u BiH, a mi znamo kako su obadvije drzave pomagale svojim narodina i ko je tu platio najvecu cijenu. Moj Radmanovicu nema vam vise agresorskih drzava da vam pomazu niti su oni garanti Dejtonskog sporazuma samo mi koji zivimo u BiH i volimo je kao svoju domovinu (oni koji su je i odbranili) smo garant cjelovitosti BiH a ti i takvi kao ti joj ne mislite nista dobro.
Kome Ameri pomognu, taj se oporavit nece 50 godinica
Jedino je tacno da strance valja najuriti
Jozoooo, tebi svinje bolje leze..nahrani ih ti svojim kukuruzom.
Silo nebeska, mozes doplovit na mojega, a kuruzom nahranit svinje ko sto si ti jer nisi za forum, no za obor
Jozo, na kukuruzu se ti voz\'o!