Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuuuu sto su se vlasi uzpanicili 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne predstavlja nas sve Bakir i SDA... a predizborna izgleda opet vec pocela... kao i pred prosle izbore samo sto se ne zarati i kad prodju izbori onda pozicije ... Mrs i vi i sda
@denydy .... čuj sda se vratila 30 godina. po hidžaretskoj su oni negdje u 1.440 i nekoj. vratili su se oni puno više.
A on sve potpiso )))))))))) Da se razumijemo i vi i SDA možwete da donosite milion deklaracija ali biće onako kako kažu drugovi Amerikanci.
BiH je nedjeljiva...nego gdje su pokradene milijarde pi4ka vam materina uhljebljenokriminalna svima...
Prevarant
zasto si potpisao put u nato:):):):):)
bog van dao zdravlja i dug zivot
Fasisti neznaju nista drugo nego lagat USA TREBAJU OVA DJUBRAD UKOLJENCIT
Dejton je imao za cilj samo da zaustavi rat. Neka su prokleti oni koji su zaustavili put ka Banjaluci jer nas sad ne bi zajebavali.
Pa nije SDA drzava 😂
a crtanje granica po BiH od dodika to vam je normalno genocidasi
vi ste se samoopredjelili da budete teroristi i genocidasi, tu prestaju sva ostala prava
e moji degenerici....
Etno podjele se namecu zarad vladavine etno oligarhija. Za takav koncept etno je iznad drzave a gradjanin ne postoji. Vrsi se selektivno degradiranje ljudi na etno osnovu, nastoji zarobiti teritorija vladanja i uspostaviti etno-fasisticki sistem. Ludilo kriminogenog nacionalizma, apatija, nemogucnost promjene na bolje normalne ljude usmjerava prema normalnim drzavama...otud iseljavanje
Agresori, genocidasi i zločinci udruženi sa Srbijom. Mrzi vas citav svijet.
Stari masni vlah se probudio!
Bijesna pascad.Dizu dreku da skrenu paznju sa svih svojih idiotluka sto puta gorih i razornijih, koje rade godinama. To je ono "drz' te lopova". Novinari, imate li mjeru. Koje god pasce skikne u pc vi se utrkujete ko ce prije objaviti. Pogotovo vi sa klix,a. Ne pridajte im toliko važnosti.
Ma samo se otcijepite, biće vam to na sopstvenu štetu.
Otcjepljenje ste pokušali '92 piz.a vam materina.I mi smo nabrijani ko nikad da vam hebemo mater velikosrpsku za sva vremena.
....i ta vas na traktore potovarimo.