Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tebi vampiru i takvima kao ti iz Šumske je pogotovo drago. Rastete ko govna na kiši. Ali džaba vam, biće BIH pa makar nikad ne ušli u EU. I ne moramo, ali BiH morate trpiti dok ste svi živi, bar vi koji tako o njoj mislite i govorite (a to je nekih 95% Šumnjaka). Volim što se svaki dan budite i liježete s mišlju kako ćete je dokinuti, umanjiti joj suverenitet i integritet, kako zbog toga dobijate čireve na želucu, kako vam je zlo od toga, kako vam se povraća, i kako ćete abd svi dobiti tumore na mozgovima u terminalnoj fazi metastaza razmišljajući i dumajući tim smrdljivim i retardiranim, srednjovjekovnim, feudalnim, genocidnim, načertanijskim velikosrpskim, fašističkim, rasističkim, nacističkim, šovinističkim i zločinačkim glavama: "Va ime oca, kako ćemo Veliki vođo (Do-diče), danas da ukidamo ovu mrsku i takozvanu BiH, koje se nikako ne možemo riješiti, još od kad smo 1991.godine osnovali paradržavu s ciljem istrebljenja svih nesrba i činjenja genocida?
Hahahaha, ovi iz Šumske me podsjećaju na onaj crtani film (ko je gledao znat će), Pinky and the Brain: Pinky (N. Radmanović): "What are we going to od tommorow Brain (Do-dick)? Brain (M. Dodik): Same thing we do every day Pinky...trying to abolish this so called state of Bosnia and Herzegovina. :)))
pardon ...to do... (ispravka krivog navoda) :))
sace ako bogda /2014/ i ponovni izbori.Dobicete vi po guzovima da cete se cuditi sta vas snadje.Bice htjeli ili ne da vecinski narod u Bosni kao i svudje u svjetu donosi i mjenja zakone po potrebi i zelji svog vecinskog naroda,a vi budite i dalje konstituivni -ko vam brani.Moze se sto sta ukinuti i zakonom,i referendumom i voljom gradjana bez uticaja Mileta ronhila.Svakako je srpski entitet kolateralna steta za BiH .I onako postojite ko neka fudbalska regionalana liga-skoro 20g.
Posto imam isijas,ako prosetam tim gradom dali cu ozdraviti.
radmanovic,godina 2016,govor u skupstini republike srpske.......ja sam svoj cilj ispunio,bosna i hercegovina vise ne postoji......:)))))
Sad imamo svoju prciju od 20000km kvadratnih i mozemo je jos lakse musti, yaaaaay!
U ovoj drzavi i dalje tinja Srbi opet kuhaju
Radmanovix posjetio DOGS' CITY i ostao odusevljen kao i svako drugo pashche!
A eto sta znbaju nasi politicari samo da klevecu jedan drugog i prebacuju krivicu preko nacionalne baze FUJ mamu im svima
Daj mu polu brlje malo masnog krmka ubaci kakvu turkinju(MILICA ili SEKA) uglavnom nesto tamnoputo i niko sretniji od smrdina prljavog.
Bice interesantan svakome, samo jos malo pricekaj, Radmanovicu.
Krmak neotriježnjeni.
E ovaj se probudi kao medvjed iz zimskog sna pa kao nešto i kaže, dajte Radmanoviću bolan bolje nemojte ništa reći ako nemate ništa pametno......
Kakav ego, kao da medjunarodnoj nije dosta nasih sranja. Kao kad je Radmanovic iz cista mira uzeo da sabotazira ugovor o granici s Hrvatskom.
Eto,neka si ti interesantan bilo kome.
ovaj pijan izadje iz kafane ko da je s Neptuna spao i nesto baljezga,ovaj treba da je u staračkom domu za iznemogla i senilna lica sta on radi u presjednistvu?!