Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vise nasih predavaca po Svijetu. Ko kaze da bosanskohercegovci nisu najpametniji?
je li se ovom vec sudilo za ratne zlocine ili je uspio utajiti svoja junacka djela????
Ma da da samo vi pljujte Radmanovica, mozete crknuti od muke, samo pokazujete kolko ste zavisni i iskompleksirani. A najbolje da ce onaj retardirani polupismeni komsic da drzi predavanja. Njegov nivo nije ni za predavanje ispred haustora kad sa nenama treba dogovoriti ko ce skupljati pare za vodu.
putopisac.com
ahahahha smesni ste bosnjice.. vas jedino covek moze videti u dzamiji! nauku ostavite srbima!
SUBJEKAT (PROFESOR) MORA BITI KRUPAN (DEBO), VISOK (VIĐEN) I GRLAT !!! 1.MORA IMATI LISTER (GLANC) ODIJELO . 2. SA ŠIROKOM MAŠNJOM NACIONALNIH BOJA . 3. TAŠNJA SA PAPIRIMA I KOMPJUTEROM . 4. MORA DOĆI U CRNOM MERCEDESU U PRATNJI (BIKOVA) . PS. Novčanik ne mora imati ima dovoljno du pe li za ca koji plaćaju račune .
Mogao je to \"predavanje\" održati i na bečkoj buvljoj pijaci tamo ima najviše srba ciganije još kad bi im nešto udelio bilo bi dobro.
prestavnik kolonije nešto kao predaje kolonizatoru,i ovi ga kao slušaju.. wtf??
cccccccc, hahahahahahaha, \"intelektualna\" elita Austrije se okupila da cuju nesto pametno, pa pametnije bi sta culi od nekog baustelca
Jaka stvar. Moze ko hoce, samo zakupis termin i trabunjas sta hoces, na ovakva \'predavanja\' dodje nalozena dijaspora, studente baljezganja malo interesuju.
**beš zemlju u kojoj ovakvi drže predavanja !!!
Sreca ja je imao punu salu :P
JJOOOOJJ do sta dodze zemlja moja da i on drzi predavanja u Becu.