Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banda vlaska! Svi ce oni u Srbiju, kad tad i tamo zauvijek ostati pa nek Tadicu seru!
Dobra , najbolja moguca varijanta i u svakom slucaju bolja od svih dosadasnjih. Radmanovic je potpuno normalan, racionalno funkcionalan covjek i politicar koji precizno, dostojno drzavnika zna vagati tezinu svih politicko diplomatskih rijeci i poteza.
cro 12.06.2010. u 00:53 A vise samo nadajte da neće biti izabrani.. Ali hoće, naravno. Ja sam Hrvat, ali mi \"moji\" ne znače ništa jer su im oduzeta sva prava, a i lopovi su. Unitarizaciju je zaustavio Dodik i uzalud svi visoki predstavnici i njihovi niski udarci, vi ostajete na 24 posto. @cro Pa u čemu je onda problem,znači sve je u redu.?
nije tacno nego je Fedaracija dugorocno nasa, a vi samo letite Zagrebu, slobodno
Jao sto te uvrijedi istina, majmune jedan neotesani. Nemas ti ni osam razreda osnovne skole a nazivas se kobajagi Akademik. Neznas ti ni znacenje toga pojma.
Ti si sve samo akademik nisi. Vidi ti se po nacinu pisanja. Ili si kao i vecina kupio diplomu pa mislis da si stvarno akademik. Promjeni ime kada dajes komentare.
@ivanov prokontaj ti jos jednom burazeru ko nije normalan,ko masta o cjelovitoj BiH hahaha a nemate sve kad saberete vise od 24%,a da ne pricamo sto ne smijes prismrdit sa zastavom BiH dalje od Zenice. :D
Ima nas koji živimo na 1,5%,pa smo VEOMA zadovoljni Brčko distrikt BOSNE i HERCEGOVINE malo a značajno!!!!
Nezavisnost ... referendum ... haha. Vi Srbi kao da niste ikako normalni. Dodik će vam pustiti referendum gdje će vas pitati slažete li se da se ne slažete sa Visokim predstavnikom. :D :D :D Meni se više čini da će on brzo spičiti u Beograd, a vama će biti kao što Šešelj krajišnicima reče \"Ja ću u Beograd, a de će te vi.\" :)
@ivanov zato sto u ovom mandatu ce biti referendum i Dodik ne zeli da odvede RS u nezavisnost kao premijer vec kao predsjednik.
@pravi patriota pa sve i da ti kaze gdje se nalazi akademik sta imas ti od toga,sta mu moze ko?Akademik je bosni btw
Zašto Dodik bježi na ovu besmislenu funkciju?
kad covjek bolje pogleda ovog naseg premijera onda se i ne cudi sto mu Tihic odgovara...pa samo u Tihicevom prisustvu ovaj izgleda lijepo... Radmanovic je za Dodu gospodin, hvala Bogu a je on bio do sada na slikama sa Zeljkom i Silajdzicem ...
iglu, iglu, daj daaaaaj
DIVI LAŽNOG srpskog FIRERA,RUKE MU KO LOPATE,RUDNIK PLAČE ZA NJIM...KAKAV MOŽE BITI NAROD KOGA VODI OVAKAV GRMALJ???