Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta je ba ovim sdp-ovcima, sud presudio da je budimirova odluka ispravna, i šta je tu sporno sada. desnica radivojevic više nije ministar, SDA će da imenuje novog ministra
Ovaj je izdao svoje pa je izdao i Tudje ko kaze da nece izdati i sdp
Izbori su, do sada, zavr{eni u NS Sarajevskog kantona i tu je ubjedljivu pobjedu odnio Elmedin Begi}, ~lan Komiteta za normalizaciju NS BiH. Njemu }e protukandidat za mjesto u IO Saveza biti direktor FK Sarajeva Dino Selimovi}. Begi} je te{ko porazio Jusufa Pu{inu i Mensuda Ba{i}a koji je glasove delegata poku{ao kupiti i pri~om kako je on budu}i direktor BH Telecoma te da }e se pobrinuti za izda{ne donacije predstavn i - cima svih klubova koji glasaju za njegov izbor. Na`alost po Ba{i}a, za kojeg se po kuloarima sjednice FSKS pri~alo da je odnedavno novi ~lan SBB-a BiH Fahrudina Radon~i}a, dobio je tek ~etiri glasa, izme|u ostalih i one predstavnika FK Sarajevo.
Sram te i stid bilo. Marš u radikale u Srbiju. Povedi i Zlogumdžiju. Izdo si prvo svoje, pa nije ni čudo za naše.
Početak kraja BiH koju će SDA rastočiti kao i Krajinu za sva vremena. Mrze SDP, tuku se sa Harisovim u Čeliću, ratovali sa Abdićevcima, sada su na redu Fahrini i Seferovi, pa imali za vas Bošnjaka koji nije SDA. Rasturili ste Bošnjački narod a dobijete 30% glasova Bošnjaka koji izađu na izbore ili u prevodu svaki 6 glas. Polako sa fašističkim retorikama prema 1,5 milion Bošnjaka koji nisu da li glas SDA.
Nema ništa lepše nego videti kako bošnjački nacionalisti dižu glas potpore HSP-ovcu. :))
Ljigo i prevrtljivac... stolicar
Podrška Gospodinu Budimiru! Ne dajte BiH četopartizanima!!!
Zamotam ti ma.mu ostatkom od sunećenja, primitivni jugonacistički balegaru
Hajde, molim te, procitaj jos jednom clanak pa onda komentarisi???
Halooo režija, eno vam se ona zamotana provukla na vijest, daj intervenišite to malo
ja sam u toku samo vi niste. Ustavni sud je rekao da se sada Radivojevic moze zaliti na to da nije dao ostavku, ali odluka Budimira se mora poštovati, a to je da je Desnica smjenjen.
@hahaha...Ocito nisi u toku. Nije problem u tome dali Budimir ima ovlast da smijeni ministra, nego u validnosti sda-ovih bianco ostavki za koje je ovom odlukom dokazano da nisu legalne. A kako one nisu legalne, i odluka o smjeni Radivojevica automatski pada u vodu.
I NARAVNO PODRSKA PREDSJEDNIKU ZIVKU BUDIMIRU ! Ne daj Bosnu genocidasima srbima Zivko !
SDP JE.BAO VAM DR.AZA MIH.AJLOVIC SRPSKU CE.TNICKU MA.TER ZA SVA VREMENA ! SDP U PREVODU ZNACI SRPSKA DEMON PARTIJA, stoko jedna srpska genocidna a ko prvo PREDSJEDNICA USTAVNOG SUDA KOJU JE LAGUMDZIJA POSTAVIO KRAJEM JUNA ! SDP, je jedna diktatorska srpska partija !
Treba pustiti SDA da sve imenuje. Narod se na Lokalnim izborima izjasnio koga zeli. Ni djavo vise nema potrebe da bude u BiH, Bosnjaci su sami sebi priredili pakao za naredne 4 godine :-)