Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće ,,ovjeren\" krvolok aBd !!
RUKE IM SE POZLATILE...;))))))))))))
Ona je Radislava Krstic hehehehehehehehhehehehe Trojica hehehehehehehheheheheheh
A dok je bio u bolnici jesul\' ga i tamo carali?
na šta spadoše srpski đenerali da budu bitch raznom ološu i crncima
Kao sto srbi kazu: ubi kolji da srbin ne postoji!
Bash nas zanima hoce li =,dali ce i kakve mjere preuzeti gos,Vladimir Vukchevic povodom zgunjskog,ponashanja,Muslimanskih zatvorenika,povodom-Bahatskoga ponashanja i napada na chasnoga generala vojske\"REPUBLIKE SRPSKE\"koji je neduzno, kaznjen jako visokom kaznom u hashkon zatvoru-dali ce se tim dzelatima povisiti,zatvorska kazna,i chuvari reda,pod hitno suochiti sa zatvorskim pravilima,boravka i savjesnog ponashanja???-!!!
Rale drug ostavit ću ti broj telefona na sa-x, imam jednu dobru štelu na Jagomiru, peto odjeljenje i ne sekirajse bićeš sam u sobi.
A, ne, ne samica. Ovako je OK. Samo bih voljela da Karadzic ovo procita. Ne gine mu isto. KO KOME SVE SEBI
Je li ti to ozbiljno napisa komentar?
Ovo je greška britanskog Ministarstva pravde i bezbjednosnog sistema u zatvoru. Nadležni duboko treba da se zamisle da li general Krstić treba da nastavi da služi kaznu u tom zatvoru\", rekao je advokat Tomislav Višnjić. Pa treba stoku u samicu smjestiti i nema nikakve greske.
U pravu si, sve navedene prijedloge prihvacamo! Koji se vrag kacis na ovaj sajt? Razligu i gotovo. Znas kako se na francuskom kaze tata? PA PA I rijesen problem. Ako je tip takav ( a nije bez razloga osudjen ) i ja bih pisala isto o njemu. I neka mu se desava sve sto mu se desava. Jesi ti malo njegov istomisljenik pa ga branis. Ne valja ti to kao covjeku.
crko dabogda generale, sto pusti zene i djecu tako ti i treba pa ti opet budi dobar
Apel svim normalnim ljudima da bojkotuju ovaj F-A-S-I-S-T-I-C-K-I sajt:sarajevo-x jer je on osnovan i radi za Z-L-O-C-I-N-C-E- koji su na vlasti i koji putem ovoga sajta nastoje da odrze i prosire jos vise nacionalnu mrznju medju narodima jer je to JEDINA GARANCIJA NJIHOVOG OPSTANKA NA VLASTI I OCUVANJA NJIHOVE IMOVINE KOJU SU NA PLJACKI I K-R-V-I NARODA STEKLI.. Ako do sada niste \"provalili\" da ljudi iz redakcije sarajevo-x putem Nickova: Pipo, BiH, AKADEMIK, jojo, Mudzahid, srbin, ja, Kralj Tvrtko i jos neki nickovi koje koriste, siju mrznju i zakuvavaju medju narodima, onda ili STE SLIJEPI ili I VI RADITE ZA NJIH.. Zapitajte se KAKO JE MOGUCE DA SVAKI AKADEMIKOV(ili, recimo Pipo4EVER) KOMENTAR “PROLAZI FILTER CENZURE” I BUDE OBJAVLJEN A SVAKI JE PUN UVREDA, A KADA VI NAPISETE SAMO “JE..E” VAS KOMENTAR NE MOZE BITI OBJAVLJEN…RAZMISLITE… Pokrenimo inicijativu ZA ZABRANU RADA OVOG SAJTA..
ma o.vo je sve izmislj.otina da bi ga pr.ebacili u d.rugi za.tvor i dali mu la.zni iden.titet, srb.ija st.oji iza o.voga, pripre.ma sr.bija u.dar na bosnu i hercegovinu i h.oce da pok.upi sv.oje \"ge.nerale ge.nocidase\"...