Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a, šta je sa žrtvama trećeg entiteta?
Kad se samo sjetim onog slucaju gdje je nasa predivna vlada kao da pomogne zrtvi silovanja obnovili joj kucu. Zena u toj kuci silovana cetiri godine rata i oni bi je tu vratili. Nije bitno koje je vjere ili nacije prava za zrtve silovanja moraju da budu ista. Nijedna zena nije to trazila, da tu bol nosi sa sobom cijeli zivot. A sto se silovatelja tice, njih za onu stvar okaciti na sred Ferhadije a zenama kamenje u ruke.
Vjera ispire um, hadisi su zlo: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/talibani-kamenovali-djevojku-zbog-spolnog-odnosa-sa-vlastitim-zarucnikom/151103056
Treba silovat milorada, bakira, dragana i ostale ... i to da ih zeljka cvijanovic siluje gumenjakom kakvim od 30 cm :) p.s. Sta je zajednicko Zeljki Cvijanovic i Sarajevu? Pa Kobilja glava :P
U jednom skroz negiraju zločine iako su im eroji osuđeni na hiljade godina zatvora uključijući genocid i masovna silovanja!