Tarik Sadović
0
"Radim dobre stvari za BiH"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ORGULJA SVAKA CAST ZA KOMENTAR CARE IMA OVDE I PAMETNIH LJUDI
Cetncima i Tihicu iz inada ne daj ostavku. Borci su uz tebe. Nece ni Tihic i Dodik dugo.
halo, ko je ovaj babun na slici?
\"Pa samo u BuH mogu ovakvi da budu ministri. Polupismen, poslusan, ogranicen i iznad svega vjeruje da je \"uspjesan\". Komedijaod drzave.\" ... BuH? ... ( toliko o pismenosti ) Pozvati ga da dadne otkaz nakon onoga sto je uradio za BiH po pitanju crvenih potjernica pod izlikom da ne radi svoj posao? Da nije zalosno, pa mozda bi i bilo komicno.
Pa samo u BuH mogu ovakvi da budu ministri. Polupismen, poslusan, ogranicen i iznad svega vjeruje da je \"uspjesan\". Komedijaod drzave.
TO,,, PIPO,,, CARE SVAKA TI CAST NA KOMENTARIMA ODLICNI SU POZZDRAV
bolan sta se koprcas, daj ostavku da te negledamo..
Baš Sadović izgleda godspodski, vidi se na čovjeku da je dingospo u p.m.
Pipo stavi blesimetar na glavu.
@Mama Tu sam mama igram se rata-ta-ta s drugarima, neka me jos malo samo molim te? Poslije cu da popijem tabletice
Pipo sine gdje si sto tabletice nisi popio? Sad ces dobiti po guzi !
@MINKA tj genocidni jermeicu,daj idi peri zube i guzu pa na rad,vrijeme je!!!A Sto se tice Sadovica ima on m**a Bosanska!ne ko vi minusi u svemu,rekoh u svemu lopovi i genocidasi! BiH4EVER!
Podrska gospodinu, budite istrajni i principjelni! Vratit ce vam se kad tad.
Komentirati izgled nekog čovjeka, a ne rezultate njegovog rada je dokaz opće nekultute i papanluka. Sadović je Trebinjac i baš izgleda onako gosparski tj. gospodski, a i ne čudi kad se vidi od kog je roda i odakle dolazi. HEBO SVE LAUFERE, LUCIFERE I OSTALU BAGRDU. NEDAJ SE CARE, DOBRO SI OSTO U PAMETI ŠTA TI RADE, AL NAJGORI JE OVAJ TIHIĆ AMERIČKA PIČ... I UVLAČIGUZ, ŠTO BISERE BACA PRED SVINJE
ovaj put ti derem guzove sve dok ne svrsim cak i kad budes cvilila ko kuja da boli ja necu stati