Tarik Sadović
0

"Radim dobre stvari za BiH"

SRNA
Tarik Sadović
Tarik Sadović
Ministar bezbjednosti BiH Tarik Sadović izjavio je danas da nije istina da je napravio mnogo grešaka u mandatu ministra bezbjednosti BiH i da radi dobre stvari za BiH.

"Da jesam napravio puno grešaka onda bi me predstavnici SNSD-a i ostalih stranaka iz Republike Srpske /RS/ podržavali, a ne svakodnevno napadali", rekao je Sadović, reagujući na izjavu predsjednika Narodne skupštine Srpske Igora Radojičića.

Predsjednik Narodne skupštine RS Igor Radojičić smatra da je zahtjev ministra bezbjednosti BiH Tarika Sadovića da Generalni sekretarijat Interpola u Lionu suspenduje potjernice beogradske kancelarije Interpola u slučaju "tuzlanska kolona" politički i stranački čin.

"Žalosno je što je Interpol pristao na takvu intervenciju iz BiH", rekao je Radojičić  i dodao da pravosuđe, kada je riječ o optužnicama, treba da radi svoj posao i da sve zemlje u regionu treba da procesuiraju ratne zločine.

On je ocijenio da je Sadović tokom svog mandata napravio mnogo grešaka, dodajući da je mjesto ministra  bezbjednosti ozbiljna i osjetljiva funkcija na kojoj se on očito nije snašao.