Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za hrvate-ako smo tako losi ,zasto ste vekovima katolicili srpski narod i pretvarali ga u hrvatski(dokaz je nas veliki ivo andric ,srbin katolicke vere)
bosnjaci ne postoje.to je srpski kukolj poturceni.setite se sta je po nacionalnosti bio ,i kako se predstavljao mesa selimovic(odgovor je srbin islamske vere)
VELIKA SRBIJA
muslimani jebte se ima da vas sve u afganistan vratimo
http://www.balkan-archive.org.yu/politics/forbidden_pictures/present/serb_head1.html
http://www.balkan-archive.org.yu/politics/forbidden_pictures/present/serb_head1.html
Nakav papak rece: "hahahaha cuj bosanci :) jo svakakvih nas ima.pa zar vas u skoli ne uce da novokomponovani bosnjaci i bosanci nisu isto?" Zaboli me bolan...ja sam rodjen u Bosni i mogu se zvati Kleopatra ili Karasrbosjek ali ja cu vazda biti i ostati rodjeni BOSANAC a ti koji si se izgubio u vremenu i prostoru mozes samo pusiti i radovati se tudjoj sreci.
obavjestavam sve one koji zele malo da se osvete karadzicu da se on nalazi u mom podrumu u ulici Irfana LJubijankica br. ?? u Bihacu neka malo navrate,brate,na kahvu i mogu ga besplatno tuci ili nesto "drugo" bujrum na teferidz!!!
srbe na bandere ne dirajte vrbe
ima veze jedno sa drugim ali NIJE isto...tita mi
...a i vidim da neki ne znaju razliku između srba i četnika...baš mi ih je žao...fakat
nije mi jasno kad će se opametiti...a moraju jednom...i to će doći...tamo nekad... ....
Tito gdje li si sad...
Bosnjaci i Hrvati ipak podmazite oruzje. Djavo nikada ne spava. Izgladite nesuglasice jer ovaj put stoji isto Engleska i Amerika iza ovih.
PREDAJTE SVO ORUZIJE ZAOSTALO IZ RATA :-) ovdje za "mir" SFOR (citaj CFOP)