Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trci Rajko u Rusiju trazi pomoc za srbiju hocel ti je rus sad dati il ce pocet da te mlati dosta si zla Bosni dao tvoja smrt ce biti malo oprati te od sveg greha ubicama sto ti preda normalne duse jadne pravde suda jesu gladne siris svoju guzu Bosnom i sa svojom dusom posnom misliS doci njoj sad kraja neces neces a ni maja kojoj si ti misli dao da bi Bosnom ti harao pljackao si kolk\'si htio al nisi je uzet smio ima Bosna svoga zmaja to je njena cista raja! Bosna i Hercegovina jedna i jedina! BOSNA4EVER!
koljac i lopov, fastista zaostali poceo da se bavi politikom,kao on bi nesto organizovao. bjezi ceto, nema ovdje nista vise za ubiti popljackati ili silovati za tebe, idi negdje drugo, probaj u srbiji, majcici rusiji, tako nesto...
Siti smo radikala tj fasista,mrs iz Bosne i Hercegovine gencocidni fasista! BOSNA4EVER!
entitet rs se ukida do 2011. hvala boguuu. BIH moja domovino... hvala svima koji su zaslužni za ovo . osjecam se srbinom, ali i državljaninom BIH.
PA ZAR JOS UVIJEK EGZISTIRAJU OVE KARADICEVE SLUGE I IZDAJNICI SRPSKOG NARODA KOJI SU CITAV RAT PEKLI PRASAD, LOKALI RAKIJU KRUSKU, A KAD SE NAPIJU IDU I POPLJACKAJU GOLORUKU SIROTINJU, DOK JE SRPSKI NAROD BIO BITKU ZA OPSTANAK... VIDI GA, OBRIJAO SE, UFITILJIO, SKINUO LOJAVU SUBARU I OPANKE, COVJEK BI REKAO DA JE PRAVI GOSPODIN, A NE BALKANSKI, LUKAVI, PODMUKLI,ZLOBNI SELJAK... STO OVA G*OVNA NE POTAMANITE, KUKAVICE MUSLIMANSKE, KAD NASI NECE...
Krilenko u drzavi BiH mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi, a ti i tvoj projekat je isti kao kod predhodnih milosevica, karadzica, krajisnika, koljevicke, lukica i taj projekat mora da nestane i to mora svima u smrdskoj da bude jasno.
mars breeee krtico......pas ti mater cetnicku.